Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

63 Θηβαίοι δρομείς στον Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 θα διεξαχθεί ο 29ος Κλασσικός Μαραθώνιος Αθηνών με αφετηρία το Μαραθώνα και τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με παράλληλη διεξαγωγή και των πανελλήνιων αγώνων 5 και 10 χιλιομέτρων επί δημοσίας οδού.
Στον 29ο Κλασσικό Μαραθώνιο συμμετέχει και πάλι ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θήβας με μεγάλο αριθμό δρομέων. Είναι δε ο 4ος σε αριθμό συμμετοχών.

«Ο Σύλλογος της Θήβας είναι ο 4ος με αριθμό συμμετοχών, με πρώτο τον Απόλλωνα Δ. Αττικής, δεύτερο τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών και τρίτο τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πειραιά» επισημαίνει, με καμάρι, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θήβας Σ. Νάκος, χαρακτηρίζοντας την Θηβαϊκή συμμετοχή «εξαιρετικά καλή για επαρχιακή πόλη».

Με 63 Μαραθωνοδρόμους , θα λάβει μέρος ο Θηβαϊκός Σύλλογος, από τους οποίους οι 24, κυρίως νεαροί στην ηλικία, θα λάβουν μέρος στα 5 χιλιόμετρα, ενώ στον αριθμό προστίθενται και ανεξάρτητοι δρομείς της περιοχής, οπότε η θηβαϊκή συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει τους 70 πλείστον στα 5 χιλιόμετρα.

Ο κ. Νάκος εύχεται στους Μαραθωνοδρόμους «Καλό αγώνα και Καλό τερματισμό», με τον Δήμο Θηβαίων και τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας να εύχονται επίσης «Καλή επιτυχία» σε όλους τους Θηβαίους αθλητές Μαραθωνοδρόμους.