Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΕΔΕ απένειμε Επιχειρηματικά Αριστεία αλλά και ειδικό βραβείο στο Επιμελητήριο Βοιωτίας



Στην  τελετή το νομό μας εκπροσώπησε ο Α` Αντιπρόεδρος κ. Αριστείδης Βούλγαρης
Η γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας, που πραγματοποιήθηκε χθες (15 Νοεμβρίου) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, συγκέντρωσε 500 περίπου προσκεκλημένους και περιελάμβανε την απονομή των Πιστοποιητικών του Εθνικού Προγράμματος Πιστοποίησης ΕΕΔΕ «Αιέν Αριστεύειν», την απονομή των Πιστοποιητικών του προγράμματος των Επιπέδων Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM, Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία (Committed to Excellence in Europe) καθώς και Αναγνώριση για την Επιχειρηματική Αριστεία (Recognised for Excellence in Europe) του European Foundation for Quality Management (EFQM).
Ακόμη, περιελάμβανε τη βράβευση των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Αθήνας και της Ροδόπης και των Επιμελητηρίων Αιτωλοακαρναρνίας, Βοιωτίας, Έβρου, Ιωαννίνων, Κορινθίας, Κυκλάδων και Μεσσηνίας, με τα οποία η ΕΕΔΕ συνεργάζεται επί μακρόν, τόσο στην επιμόρφωση όσο και στις πιστοποιήσεις Επιχειρηματικής Αριστείας, και τέλος την απονομή του Βραβείου του Έλληνα Quality Leader of the Year 2011 στον κ. Γεώργιο Βελέντζα, Διευθύνοντα Σύμβουλο και Γενικό Διευθυντή των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε. και Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο και Γενικό Διευθυντή του Ομίλου FOLLI FOLLIE.
Από πλευράς επιμελητηρίων τις τιμητικές διακρίσεις παρέλαβαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Νικόλαος Αγγελίδης Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, που παρέλαβε και για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Έβρου, Παναγιώτης Τσιχριτζής Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Αριστείδης Βούλγαρης Α’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Βοιωτίας, Δημήτρης Μπαράτσας Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Βασίλης Νανόπουλος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας, Γιάννης Ρούσσος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κυκλάδων και Γιώργος Καραμπάτος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.
Για πρώτη φορά οι σημαντικότεροι θεσμοί που πρεσβεύουν την Αριστεία παρουσιάσθηκαν όλοι μαζί από την ΕΕΔΕ, τονίζοντας την ανάγκη για ανάπτυξη και επιβράβευση της επιχειρηματικότητας σε εποχή πολυδιάστατων προκλήσεων. Ακόμα, στον χώρο της εκδήλωσης υπήρχε το Χωριό της Επιχειρηματικής Αριστείας, όπου επιχειρήσεις που έχουν διακριθεί υποδέχθηκαν το κοινό για να μοιραστούν μαζί του βέλτιστες πρακτικές και εμπειρίες. Συγκεκριμένα, στο Χωριό της Επιχειρηματικής Αριστείας συμμετείχαν οι: Βιβεχρώμ Δρ Στέφανος Δ. Πατέρας Α.Ε, Compact SA, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε., Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε., Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος Α.Ε, Exodus Α.Ε., Κουφετοποιϊα Χατζηγιαννάκη Α.Ε, Sprint Integrated Cοmmunications, INTRALOT και Uni-Pharma Κλ. Τσέτης ΑΒΕΕ.    ORXOMENOS PRESS