Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Πρωτοβουλία Δημοτών Αλιάρτου

Συμπολίτες  μας , 
Zούμε σε μια κρίσιμη κατάσταση στην οποία καθημερινά με τα άδικα μέτρα που παίρνονται εις βάρος μας , έχουν οδηγήσει την κοινωνία μας στην εξαθλίωση , στη μιζέρια και στην απόγνωση .
Μας καλούν να πληρώσουμε ένα χρέος που δεν μας ανήκει δεν μας αφορά και σε τελική ανάλυση ας το πληρώσουν αυτοί που το δημιούργησαν .  Με πρόσχημα ότι πρέπει να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για να αποπληρώσουν τους τοκογλύφους που τον τελευταίο καιρό ξεζουμίζουν τους λαούς της Ευρώπης ...


Το χαράτσι που μας καλούν να πληρώσουμε είναι μέρος του παραπάνω σχεδίου και εκτός των άλλων ο εκβιαστικός τρόπος που προσπαθούν να το εισπράξουν (απειλή διακοπής ηλεκτροδότησης ) είναι αντισυνταγματικός . Το σπίτι στο οποίο ζούμε, το  φτιάξαμε εμείς ή οι γονείς μας με τον ιδρώτα μας και έχουμε πληρώσει για αυτό τους προβλεπόμενους φόρους . Δεν θα καταντήσουμε ενοικιαστές σε αυτό .
Για τους παραπάνω λόγους, είμαστε ενάντια στην πληρωμή του συγκεκριμένου χαρατσιού .  Πρέπει να καταργηθεί και ο οποιοσδήποτε μελλοντικός φόρος να μην εισπράττεται από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με εκβιαστικό τρόπο.
Η πρωτοβουλία δημοτών Αλιάρτου θα αντισταθεί σε αυτή την πολιτική της αφαίμαξης με οποιονδήποτε τρόπο .
Επόμενη συνάντηση της πρωτοβουλίας δημοτών Αλιάρτου 
Κυριακή 4 /12 στις 18:00