Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Θηβαίων

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 7η Νοεμβρίου 2011, ημέρα ΔΕΥΤΈΡΑ και ώρα 13.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

Θέμα 1ο : Απευθείας ανάθεση σε μελετητή για την αποτύπωση εκτάσεων προκειμένου να συνταχθούν πράξεις αναλογισμού στις οδούς Πλαταιών & Λαμπράκη κατά τις διατάξεις του 209 του Ν. 3463/06.
Εισηγητής: Σωτηρία Κάστιζα Πολ. Μηχ/κός, υπ/λος Πολεοδομίας.

Θέμα 2ο : Απευθείας ανάθεση σε μελετητή του έργου: «Μελέτη Βιοκλιματικής Αναβάθμισης του δημόσιου ανοιχτού χώρου κατά μήκος του ιστορικού ρέματος Χρυσορροά της Θήβας»
Εισηγητής: Κ. Λάβδα Αρχιτ. Μηχανικός Τεχν. Υπηρ. Δ. Θηβαίων

Θέμα 3ο : Απευθείας ανάθεση σε μελετητή για την υλοποίηση της «Μελέτης Διαχείρισης αστικών λυμάτων οικισμού Βαγίων» σύμφωνα τις διατάξεις του 209 του Ν. 3463/06»
Εισηγητής: Λ. Σερβετάς Δ/ντής Τεχν. Υπηρ. Δ. Θηβαίων

Θέμα 4ο : Κατακύρωση αποτελέσματος ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού για την μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θηβαίων
Εισηγητής: Γραφείο Προμηθειών κ. Γεωργία Καλατζή

Θέμα 5ο : Άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά του με αριθμό πρωτοκόλλου 25638, 25634/14-9-2011 έγκριση περιβαλλοντικών όρων φωτοβολταϊκών σταθμών της Εταιρείας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΣ Α.Ε. για την εγκατάσταση Φ/Β σταθμών Αγ. Ιωάννης.
Εισηγητής: Νομική Υπηρεσία

Θέμα 6ο : Συζήτηση και λήψη απόφασης για την άσκηση προσφυγής κατά της Υπουργικής Απόφασης νομιμοποίησης του Λιμανιού της ΝΟΥΣΑΣ στη Θίσβη και ορισμός δικηγόρου για τον ως άνω λόγο.
Εισηγητής: Νομική Υπηρεσία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ