Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Η Ένωση Τεχνικών της ΔΕΗ, συγκροτεί ομάδες περιφρούρησης




ΤΗΝ ώρα που χιλιάδες συμπολίτες μας αδυνατούν να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις ανάγκες επιβίωσης, εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά αδυνατούν να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος, η ΔΕΗ χρησιμοποιείται ως δαμόκλειος σπάθη για την είσπραξη κεφαλικών φόρων.

Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και το δημόσιο αγαθό δεν μπορεί να χρησιμοποιείται μέσα στο καταχείμωνο ως προϊόν εκβιασμού για την αφαίμαξη της κοινωνίας.
Η ΕΤΕ/ΔΕΗ ως ταξικό συνδικάτο που σέβεται το ρόλο και την αποστολή του, τούτη την ώρα που βάλλονται βάναυσα οι δημοκρατικοί θεσμοί και κάθε έννοια δικαίου, οφείλει να συνταχθεί με το σύνολο της κοινωνίας, οφείλει να βρεθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα, στην πρωτοπορία των λαϊκών και κοινωνικών αγώνων. για να μην κοπεί το ρεύμα στους χιλιάδες φτωχούς συμπολίτες μας.
•Επ’ αυτού, καλούμε τα μέλη μας σε όλη την επικράτεια, όπου οι διακοπές γίνονται από συνεργεία της ΔΕΗ, να μην εκτελούν διακοπές ρεύματος, σε κανένα φτωχό άνεργο, η μικροσυνταξιούχο βιοπαλαιστή.
•Αντίστοιχα, όπου οι διακοπές γίνονται από συνεργεία εργολάβου ζητάμε από τα μέλη μας, σε συνεργασία με Τοπικούς και κοινωνικούς Φορείς, να συγκροτήσουν ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ, ώστε να αποτραπεί η διακοπή ρεύματος στους αποκλεισμένους συμπολίτες μας. Συνάδελφοι: Η τύχη του ελληνικού λαού δεν μπορεί να εξαρτάται από τη βούληση των επικυρίαρχων. Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, άλλα και το σύνολο της εργατικής τάξης, δεν αποδέχονται τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εξοντώνουν και φτωχοποιούν την κοινωνία.
ΟΛΟΙ MAZI μπορούμε να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική.
πηγή: http://www.eviaportal.gr