Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η επίσημη παρουσίαση της «Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Ενότητας» στην Θήβα!



Π. Αγνιάδης: «Είμαστε πρώτα επιχειρηματίες και Βοιωτοί και μετά ανήκουμε εκεί που ανήκουμε… οι εποχές είναι δύσκολες για πειράματα και δοκιμές..»
Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας έγινε, το μεσημέρι της Κυριακής, η επίσημη παρουσία των υποψηφίων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Επαρχίας και του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας, του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα».
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Π. Αγνιάδης αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Επιμελητηρίου Βοιωτίας να εξάγονται και να στηρίζονται τα Βοιωτικά προϊόντα, τα προγράμματα στήριξης και επιμόρφωσης των Βοιωτών επιχειρηματιών και στις εμπορικές ανταλλαγές με το εξωτερικό, αλλά και σε όσα διαδραματίστηκαν σε σχέση με τον προαστιακό σιδηρόδρομο σε βάρος της Θήβας, ευχόμενος σύντομα να φτάσει και στην Βοιωτία, όπου αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του νομού, λόγω της επιστροφής πολιτών στον τόπο τους..
Αναφέρθηκε στην σημαντικότητα των επιμελητηριακών εκλογών «σε μια εποχή εθνικά δύσκολη, όπου οι επιχειρηματίες του Νομού καλούνται να εκλέξουν την νέα διοίκηση του ΕΒΕ.», μιλώντας για τον συνδυασμό του, ο οποίος «έχει και εμπειρία και ανανέωση, καθώς από τα 53 άτομα που είναι υποψήφιοι, τα 46 είναι καινούργια».
«Πιστεύουμε ότι ο επιχειρηματικός κόσμος, η επιχειρηματική οικογένεια της Βοιωτίας χρειάζεται μια διοίκηση με εμπειρία και ενθουσιασμό και το πάντρεμα αυτό θα δώσει μια νέα πνοή στην επιχειρηματική κοινότητα του νομού μας. Είναι δύσκολες οι ημέρες και το ίδιο δύσκολο είναι να διατηρήσουμε την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων μας, οπότε αυτόν τον ρόλο καλείται να παίξει έμπειρα και υπεύθυνα το ΕΒΕ. Πιστεύουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι σε όλα τα ψηφοδέλτια είναι έτοιμοι να προσφέρουν. Από εκεί και πέρα όμως , υπάρχει και η ασχετοσύνη και η επικινδυνότητα, που πρέπει όλοι οι συνάδελφοι μας να προσέξουν, γιατί είναι δύσκολες οι εποχές για πειράματα και δοκιμές» τόνισε, καλώντας όλους τους επιχειρηματίες του Νομού να ψηφίσουν, δίνοντας εμπιστοσύνη στους καλύτερους!
«Ο συνδυασμός της επαρχίας Θήβας αποτελείται από τα 12 ενωμένα σωματεία της περιοχής, όπου Εμπορικός Σύλλογος και Ομοσπονδία, όλοι μαζί ενωμένοι, θα προχωρήσουμε για να μπορέσουμε να δώσουμε τονωτική ανάσα στον Νομό. Αυτοί που θα μπουν αύριο στο τιμόνι του ΕΒΕ πρέπει να είναι γνώστες και όχι άσχετοι επιμελητηριακά» είπε, ευχόμενος «ήρεμες κα καλές εκλογές τόσο στην Λιβαδειά όσο και στην Θήβα».
Ο κ. Αγνιάδης έκανε λόγο για «ανεξάρτητη επιμελητηριακή ενότητα», όπως είναι και η ονομασία του συνδυασμού του, όταν ρωτήθηκε για «χρώμα» στα υποψήφια ψηφοδέλτια, τονίζοντας: «Είμαστε πρώτα επιχειρηματίες και Βοιωτοί και μετά ανήκουμε εκεί που ανήκουμε. Οι άλλοι ανήκουν εκεί που ανήκουν κομματικά, μετά είναι επιχειρηματίες και μετά βλέπουν το καλό της Βοιωτίας»
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας Ν. Στρατέλος ευχήθηκε «ότι καλύτερο» στους συνδυασμούς των κ.κ Παπαθωμά . Αναγνώστου και «καλή επιτυχία» σε όλους τούς υποψήφιους, ο αυξημένος αριθμός των οποίων την διάθεση να προσφέρουν και κάλεσε τον κόσμο ν α ψηφίσει.
«Πρέπει όλοι να λάβουν μέρος στην στήριξη της προσπάθειας, καθώς όλοι βιώνουμε δύσκολη οικονομική κατάσταση, με σοβαρά προβλήματα, για την επίλυση των οποίων μπορούν να βοηθήσουν σε πολλές περιπτώσεις οι εμπορικοί σύλλογοι και τα επιμελητήρια» επεσήμανε, καλώντας όλους «να βοηθήσουν όλοι μαζί, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο».
Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε Χ. Χαρατσής αναφέρθηκε στους 9 υποψήφιους της Ομοσπονδίας, στο τμήμα μεταποίησης και τις υπηρεσίες, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την περιοχή, οι οποίοι «θα κληθούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του κάθε επαγγελματία, αλλά και να απαιτήσουν την ίδια αντιμετώπιση στα επιμορφωτικά προγράμματα, και στην στήριξη του ΕΒΕ σε όλα τα επαγγελματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες στην Βοιωτία».
«Έχουμε εξουθενωθεί, δεν έχουμε άλλα περιθώρια, πρέπει να στηριχθούμε και να στηρίξουμε, προκειμένου να καταφέρουμε να επιβιώσουμε» υπογράμμισε απευθύνοντας έκκληση σε όλους τους Βοιωτούς να «στηρίξουν την Ομοσπονδία, μέσω των νέων υποψηφίων που καλούνται να εκπροσωπήσουν όλους τους κλάδους «.
Να σημειωθεί, ότι σήμερα 15 Νοεμβρίου οι εκλογές διεξάγονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου για την Λιβαδειά και αύριο 16 στην αίθουσα Σ.Φ.Ε για την Θήβα.