Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Δ.Φιλαδέλφειας: Απόφαση να επανασυνδέει το ρεύμα

Περιφρούρηση από ομάδα εθελοντών ώστε να μην καταστεί δυνατή η διακοπή του ρεύματος από τη ΔΕΗ αλλά και τεχνική υποστήριξη για την επανασύνδεσή του παρέχει ο Δήμος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Αλληλεγγύης που αποτελείται από μέλη του δημοτικού συμβουλίου που ανήκουν σε όλες τις παρατάξεις «εφόσον η ΔΕΗ προχωρήσει σε διακοπή, το γραφείο μπορεί να παράσχει πληροφόρηση και κάλυψη για την τεχνική υποστήριξη της επανασύνδεσης. Επίσης συστήνεται εθελοντική ομάδα για την περιφρούρηση, προκείμένου να μην καταστεί δυνατή η διακοπή από τη ΔΕΗ», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.
Παράλληλα ο δήμος αποφάσισε σα στείλει εξώδικο στη ΔΕΗ και να παραστεί υποστηρικτικά στην εκδίκαση της υπόθεσης στο ΣτΕ  στις 2-12-201. Ενώ για όποιο δημότη αποφασίσει να μην καταβάλλει το Ειδικό Τέλος,  έχει συσταθεί ειδικό γραφείο που μπορεί να του παράσχει σχετικές πληροφορίες, πολιτική, νομική και ταυτόχρονα τεχνική κάλυψη, σύμφωνα με σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Επιπλέον το όνομά του μπορεί να συμπεριληφθεί σε ομαδικό ή ατομικό εξώδικο προς τη ΔΕΗ προκειμένου να μην προχωρήσει σε διακοπή της ηλεκτροδότησης.
Επίσης αποφασίστηκε να σταλεί ενημέρωση στις τράπεζες της περιοχής, με την οποία να ζητείται από τους Διευθυντές να δέχονται την πληρωμή του λογαριασμού χωρίς το ειδικό τέλος εφόσον το επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος.