Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Αισιοδοξία στο Λεβαδειακό

Σε μία λαμπρή τελετή, στην κατάμεστη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου, όπου το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος της πόλης, νυν και πρώην βουλευτές, η ηγεσία του επιμελητηρίου Βοιωτίας, ο εμπορικός σύλλογος, σύσσωμος ο σύλλογος παλαιμάχων της ομάδας, ο σύνδεσμος φιλάθλων και πλήθος απλών φιλάθλων της ομάδας έγινε η παρουσίαση του Λεβαδειακού για τη νέα περίοδο.
Ο νέος Πρόεδρος της ομάδας κ. Αριστείδης Ρούσσαρης, αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Γιάννη Κομπότη για την προσφορά του στον Λεβαδειακό παρουσίασε το νέο ΔΣ και το όραμα της ομάδας, καλώντας όλο το φίλαθλο κόσμο της Λιβαδειάς να βρίσκεται στο πλευρό της. Κατόπιν, παρουσίασε τον νέο διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γιώργο Κασναφέρη, ο οποίος στη συνέχεια παρουσίασε τόσο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, συγκεκριμένα τους: Ιωάννου, Κουτσόπουλο, Ζησόπουλο, Tomas, Μελισσά, Sanchez, Viana, Favalli, Κόρμπο, Zahui και Grbic, όσο και τους παλιούς παίκτες της ομάδας, αλλά και την τεχνική ηγεσία, της οποίας όπως είναι γνωστό ηγείται ο κ. Παράσχος.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις της ομάδας και ο νέος προμηθευτής αθλητικού υλικού της ΠΑΕ, η εταιρία Hummel, ο εκπρόσωπός της οποίας έδωσε το παρόν και διέθεσε 10 εμφανίσεις τις ομάδας, οι οποίες διανεμήθηκαν μέσω κλήρωσης στους παρευρισκόμενους. Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, κλήρωσε 6 εισιτήρια διαρκείας, ενώ όπως δήλωσε ο νέος Πρόεδρος, τα εισιτήρια διαρκείας θα τεθούν σε διάθεση προς πώληση στους φιλάθλους του ΛΕΒΑΔΕΙΚΟΥ από την ερχόμενη Δευτέρα και η τιμή τους θα είναι 100€ για τις θύρες 1 και 3.
Στη νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Λεβαδειακού εκτός από τον πρόεδρο Αριστείδη Ρούσσαρη (δικηγόρο και πρώην δήμαρχο Λιβαδειάς) συμμετέχουν επίσης οι: Βασιληάς Γεώργιος, Καλλιαντάσης Δημήτριος, Σανδάλης Νικόλαος, Νίκαινας Λουκάς, Μίχας Δημήτριος και Τσαμπής Γεώργιος.
Με δηλώσεις τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο Λεβαδειακό ο βουλευτής Βασίλης Τόγιας, ο δήμαρχος Λεβαδέων Νίκος Παπαγγελής και ο πρώην βουλευτής Ανδρέας Κουτσούμπας οι οποίοι δεν παρέλειψαν να τονίσουν τη σημασία που έχει να αγωνίζεται η ομάδα (μοναδική στη Στερεά) στη Σούπερ Λίγκα κάνοντας λόγο για «τον καλύτερο πρεσβευτή» της Λιβαδειάς και της ευρύτερης περιοχής.
Περισσότερα: www.levadiakosfc.gr