Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Επιμελητηρίου Βοιωτίας


Ανανέωσε την θητεία του στο Επιμελητήριο Βοιωτίας ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα» του Παναγιώτη Αγνιάδη στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 15 και 16 Νοεμβρίου σε Λιβαδειά και Θήβα αντσίστοιχα.
Ο κ. Αγνιάδης εκλέγει 15 έδρες από το σύνολο των 21 μελών της Διοίκησης, με τον κ. Χάρη Παπαθωμά να ακολουθεί με 5 έδρες και μια 1 έδρα να καταλαμβάνει ο Συνδυασμός του κ. Χρήστου Αναγνώστου.
Δυναμική ήταν η παρουσία της Θήβας καθώς εκλέγει 8 από τις 15 έδρες του πρώτου συνδυασμού.
Έτσι από την Θήβα και στον τομέα των Υπηρεσιών εκλέγονται οι κύριοι Χρήστος Χαρατσής, Ηρακλής Ανδρέου και Δημήτρης Λιανός, από την Μεταποίηση Χρήστος Ξενάκης, Γιώργος Καναρής και Ιωάννης Μπάρκας και από το Εμπόριο οι Νίκος Στρατέλος και Αλέκος Στάϊκος.
Από την υπόλοιπη Βοιωτία εκλέγονται οι κ. Ηλίας Ροζάνας, Θεόδωρος Ζησιμόπουλος, Ιωάννης Κορογιάννος, Αλέκος Μητάς, Λουκάς Παπαχαραλάμπους και Λουκάς Μωραίτης.
Από τον συνδυασμό του κ. Χάρη Παπαθωμά συνολικά εκλέγονται οι κ. Ηλίας Μάστορης, Αλέξανδρος Καρανάσος, Γιώργος Παπανικολάου και Χαράλαμπος Κρεμμύδας.

Απόλυτα ικανοποιημένος αλλά και με το αίσθημα ευθύνης που πάντοτε τον διακατέχει για τα επιχειρηματικά και όχι μόνο δρώμενα της Βοιωτίας, ο κ. Παναγιώτης Αγνιάδης μιλώντας στο «Orchomenos Press» εξέφρασε την χαρά του για την εκλογή του, μια «εκλογή που έδωσε απάντηση σε όλους όσους είχαν την αποφασίσει να πλήξουν την δυνατή μας φωνή, εντός και εντός του Νομού μας», όπως μας είπε χαρακτηριστικά.
«Είναι γεγονός πως δώσαμε ένα πολύ σκληρό αλλά δίκαιο αγώνα, αναπτύξαμε τα επιχειρήματά μας, φανερώσαμε τα πεπραγμένα μας, παρουσιάσαμε τα αποτελέσματά μας και ο κόσμος μας, τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας αναγνώρισαν το πολυετές και πολυσχιδές έργο μας. Είναι πολύ σημαντική η πλειοψηφία που εξασφαλίσαμε, θέλω όλους να τους συγχαρώ και ιδιαίτερα εκείνους που στάθηκαν δίπλα μου αλλά δεν κατάφεραν να είναι άμεσα μαζί σας στη νέα διοίκηση. Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, όμως, όλοι το γνωρίζουν δεν είχε ποτέ πόρτες κλειστές για κανέναν, παρ` όλο που κάποιοι φρόντιζαν καιρό τώρα να πλήξουν το κύρος και την αποτελεσματικότητά του, πόσο μάλλον για εκείνους που με κάθε τρόπο μας στήριξαν όχι μόνο με την επιλογή τους αλλά με την αναγνώριση της προσφορά της Διοίκησης» τόνισε ο κ. Αγνιάδης.
«Θέλω από την καρδιά μου να τους ευχαριστήσω όλους για άλλη μια φορά, η δυνατή φωνή που είχαμε χρόνια τώρα θα συνεχίσει να διεκδικεί για το σύνολο των μελών μας και τον καθένα χωριστά, περνάμε μια πρωτόγνωρη κρίση, έχουμε πλήρη συναίσθηση της πραγματικότητας γι` αυτό και από σήμερα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την Βοιωτία και την ανάπτυξη κάθε είδους επιχειρηματικής δράσης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και τοπικής οικονομίας» κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Αγνιάδης.    THIVAPRESS