Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Θήβα: Συμβολική κατάληψη της ΔΟΥ την Πέμπτη 5/04



Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Η ακολουθούμενη πολιτική της συγκυβέρνησης είναι επώδυνη για τους Έλληνες εργαζόμενους με την περικοπή μισθών και συντάξεων, την αύξηση της φορολογίας στους ήδη φορολογούμενους, την παραχώρηση σε ιδιώτες του ορυκτού πλούτου και των κοινωνικών αγαθών. Το κλείσιμο των επιχειρήσεων και των υπηρεσιών οδηγεί σε απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας, βαθαίνοντας την ύφεση και την οικονομία.

Οι Διοικητικές Υπηρεσίες, που λειτουργούσαν επί πολλά χρόνια στη πόλη μας (τελωνείο, ΟΕΚ, ΟΕΕ) κλείνουν και η περιοχή συνεχώς υποβαθμίζεται, δυσκολεύοντας την εξυπηρέτηση του εργαζόμενου και του πολίτη της περιοχής μας.

Αυτή τη συνεχιζόμενη κατάσταση δεν μπορούμε να την ανεχτούμε άλλο, γι΄ αυτό όλοι οι φορείς αποφασίσαμε την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων προκειμένου να αντιδράσουμε δυναμικά ενάντια στην πολιτική της κατάργησης των υπηρεσιών και της εξαθλίωσης της κοινωνίας.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θήβας καλεί όλα τα Σωματεία και τους εργαζόμενους που ανήκουν στη δύναμή του να συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο και στη συμβολική κατάληψη της ΔΟΥ ΘΗΒΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 και ώρα από 11:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

Με την συμμετοχή όλων μας μπορεί να πετύχουμε και να διατηρήσουμε αυτά που ήδη έχουν απομείνει.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΩΝ. ΚΑΠΟΥΛΑΣ