Κυριακή 22 Απριλίου 2012

7 ...γκολ και ανατροπές στη Λιβαδειά!


Σε ένα παιχνίδι πραγματική γιορτή για το ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 4-3 από τον Λεβαδειακό και θα μπει χωρίς βαθμούς στα πλέι οφ.
Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και προσπάθησε να απειλήσει την εστία των Βοιωτών, χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά η υπεροχή του αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 21' με το ενδέκατο τέρμα του Αθανασιάδη στο πρωτάθλημα.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως “ξύπνησε” τους φιλοξενούμενους, αφού δύο λεπτά αργότερα έφεραν το ματς στα ίσα με το γκολ του Μαλεζά. Ο ρυθμός στην συνέχεια έπεσε, τα λάθη στον χώρο του κέντρου διαδέχθηκαν το ένα το άλλο και παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν και από τις δυο ομάδες, το σκορ δεν άλλαξε.

Με την έναρξη της επανάληψης (48’) ο Βασιλείου έκανε το 2-1. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 78’ με τον Ίβιτς και να πετύχει την ανατροπή στο 83΄με τον Αθανασιάδη.

Όμως ο Λεβαδειακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 87΄ ο Ναπολεόνι με προβολή έκανε το 3-3 και η χρυσή αλλαγή του Παράσχου, ο Μαχαίρας στο 90’ έκανε το τελικό 4-3 υποχρεώνοντας τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του εκτός έδρας ήττα από τον περασμένο Νοέμβριο.