Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Γ. Σιδέρης: Ρυθμική γυμναστική από την Άρια


Στον απόηχο της «μεταγραφής» στη Ν.Δ. της Άριας Αγάτσα το «απέδειξε οτι όλοι ίδιοι είναι και τους ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός τους» κυριαρχεί στις συζητήσεις των πολιτών τόσο εκείνων που πρόσκεινται στην Ν.Δ. όσο και στο ΠΑΣΟΚ.
Αρκετοί επίσης κρίνοντας την ανακοίνωση της προσχώρησης στη Ν.Δ. από τον Αντώνη Σαμαρά και την φωτογραφία (η οποία θυμίζει παλαιότερη με τον Γ. Παπανδρέου) που είδε το φως της δημοσιότητας με τον πρόεδρο της Ν.Δ. δίπλα στην Άρια Αγάτσα εκτιμούν ότι ο κ. Σαμαράς πήρε «πόντους» χωρίς όμως να είναι σε θέση να πουν αν αυτό θα εκφραστεί σε ψήφους.

Ακόμα ορισμένοι αναφερόμενοι στην απόφαση του πρώην δημάρχου Ορχομενού Λουκά Υπερήφανου να μην είναι στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Βοιωτία την συσχετίζουν με την υποψηφιότητα της κ. Αγάτσα, κάτι όμως που δεν μπορεί να τεκμηριωθεί.
Στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι δεν πρόκειται για μεγάλη απώλεια ωστόσο δεν παραλείπουν με κάθε ευκαιρία να εκφράσουν την πικρία τους.
«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτή η αγωνίστρια, με το βαθύ πολιτικό ένστικτο και τις βαθιές σοσιαλιστικές ρίζες που θήτευσε και δίπλα στον θείο της τον Αλέκο Ακριβάκη, που χαρακτήριζε σκληρά τα μέτρα και τα αντιλαϊκά μνημόνια αλλά τα ψήφιζε για το καλό του τόπου, έκανε αυτό το άλμα», λένε μεταξύ άλλων.
Χαρακτηριστική του κλίματος που επικρατεί στο οργανωμένο ΠΑΣΟΚ είναι η δήλωση του γραμματέα της Ν.Ε. Βοιωτίας Γιώργου Σιδέρη ο οποίος εμμέσως πλειν σαφώς μίλησε για πολιτική κωλοτούμπα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν το δει κανείς από πλευράς ρυθμικής γυμναστικής πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση. Αν όμως το δει από πολιτική πλευρά η κίνηση αυτή είναι ανάξια σχολιασμού».

Αρκετοί Βοιωτοί μάλιστα δείχνουν να έχουν μπερδευτεί αφού μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της προσχώρησης της πρώην βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ και στη Ν.Δ. και ενώ σήμερα η κ. Αγάτσα απέστειλε και σχετικό δελτίο Τύπου στην σελίδα της στο διαδίκτυο τουλάχιστον μέχρι τις 3 το απόγευμα αναφέρει μόνο την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ ενώ και στο βιογραφικό της παρουσιάζεται ως βουλευτής ΠΑΣΟΚ.
Επίσης στα βίντεο έχει ακόμα την πρόσφατη συνέντευξη της που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους τότε στήριζε τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Προφανώς όμως αυτά δεν σημαίνουν τίποτα και η απόφαση της κ. Αγάτσα είναι οριστική αφού σήμερα το πρωί προέβη στην αποκαθήλωση της ταμπέλας του ΠΑΣΟΚ από το γραφείο της στη Λιβαδειά.

Tabloid.gr