Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Προσπάθεια συσπείρωσης από το ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία

Τabloid.gr/
Με μικρή συμμετοχή στελεχών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Λιβαδειά η συνεδρίαση της διευρυμένης Ν..Ε. Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ στην οποία παραβρέθηκε κλιμάκιο από τα κεντρικά με επικεφαλής το μέλος του Π.Σ. Γιάννη Μίχα.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν η βουλευτής Βάσω Τσόνογλου, οι πρώην βουλευτές Αλέκος Ακριβάκης και Γιώργος Κατσιμπάρδης καθώς επίσης και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Ο κ. Μίχας αναφέρθηκε στην κρίση που βιώνει η χώρα μας, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ λέει την αλήθεια στον ελληνικό λαό χαρακτήρισε αρνητική έκπληξη την αποχώρηση της Άριας Αγάτσα ενώ για τον Βασίλη Τόγια επεσήμανε ότι ισχύει το κάλεσμα του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου ζητώντας όμως «λευκή επιταγή» από τον βουλευτή ο οποίος για να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο πρέπει όχι μόνο να συμφωνεί με την πολιτική που ασκεί το ΠΑΣΟΚ αλλά και με αυτή που θα εφαρμόσει στη συνέχεια.

«Ξεκινήσαμε την προσπάθεια των εθνικών εκλογών μια πάρα πολύ δύσκολη προσπάθεια σε μια πού δύσκολη συγκύρια κυρίως για τους έλληνες πολίτες οι οποίοι βιώνουν μια κατάσταση που τους έχει οδηγήσει σε πολύ μεγάλο προβληματισμό κάτι που φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις.

Η προσπάθεια που ξεκινάμε έχει να κάνει με το να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Η αλήθεια χρειάζεται κάποιον έτοιμο να τους την πει αλλά και κάποιους έτοιμους να την ακούσουν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μίχας.

Και πρόσθεσε: «Ξέρουμε οτι έχουμε κάνει αρκετά λάθη, ξέρουμε ότι έχουμε δημιουργήσει προβλήματα σε πολλές κοινωνικές ομάδες, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι χρειάζεται πέρα από την αλήθεια την επόμενη μέρα των εκλογών να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ώστε η Ελλάδα να κυβερνείται και γι αυτό το λόγο θα κάνομε προσπάθεια να πείσουμε τους έλληνες πολίτες ότι τα μέτρα ήταν αναγκαία, ότι δεν είναι η πολιτική, η ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ και ότι η νέα προσπάθεια που ξεκινάει με τον Βαγγέλη Βενιζέλο μπορεί να έχει αποτελέσματα προς όφελος όλων των πολιτών και κυρίως της χώρας».

Όσον αφορά στην κ. Αγάτσα επεσήμανε: «Είναι μια πολύ μεγάλη έκπληξη αρνητική για την ίδια. Να θυμίσω ότι έχει ψηφήσει τα δύο μνημόνια, όλους τους νόμους, δεν κατανοώ την αποχώρησης της. Την πήρα τηλέφωνο αλλά δεν απαντάει. Στα δύσκολα, φαίνονται αυτοί που αγαπούν τους πολίτες που τους στήριξαν, δεν μου αρέσουν όσοι στον κίνδυνο, το βάζουν στα πόδια».

Για τον Βασίλη Τόγια σημείωσε: «Η πρόσκληση του Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν ανοιχτή, όσοι πραγματικά αποδέχονται την πολιτική που ασκεί το ΠΑΣΟΚ και που θα ασκήσει την επόμενη ημέρα είναι καλοδεχούμενοι. Αυτό που δεν πρέπει να γίνει είναι εκείνοι που θα γυρίσουν πίσω πάλι να ξαναθυμηθούν ότι έκαναν και πάλι λάθος».