Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Και τα... κοντέινερ που μ' άρπαξες, θα σου τα πάρω πίσω



Τελικά, αυτό το σίριαλ «Χρυσοβορί» (Χρυχοΐδης+Βορίδης, κατά το «Μερκοζί», το οποίο είναι πολύ της «μοδός») δεν έχει τέλος.

Ο Μάκης «τσεκουράκης»διαμηνύει στον «αδιάβαστο»Μιχάλη πως δεν πρόκειται να τον αφήσει να κάνει «στρατόπεδο» μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, με τακοντεινέρ του, τα οποία θα τα πάρει σήμερα από το σημείο.

Μάλιστα, τον κατηγορεί ότι... μονομερώς και χωρίς να ρωτήσει κανέναν προέβη προεκλογικά σε αυτήν την ενέργεια για να πάρει ψήφους.

Αυτά τα λέει το «τσεκουράκη»...

Μόνο που δεν είπε πως ο ίδιος 12 ημέρες πριν από τις εκλογές...δημοπράτησε την οδό Ελευσίνας-Θήβας, η οποία σύμφωνα με το σχεδιασμό θα μετατραπεί σε ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, με πολλές λωρίδες κυκλοφορίες, πίστα για διαστημόπλοια, αεροδρόμιο, και φυσικά... την προτομή του με δάφνες και «στυλ Καίσαρος» (σαφώς, ένα μήνυμα προς το Μιχάλη το«χρυσοχαπίδη» από τον «Καίσαρα Μάκη», ότι η Εκλογική Περιφέρεια Αττικής είναι η... αυτοκρατορία του.

Τώρα, γιατί νομίζουν οι «Χρυσοβορί» πως ο λαός τρώει «κουτόχορτο», αυτό μόνον οι δύο υπουργοί της ίδιαςκυβέρνησης-σκορποχώρι το ξέρουν.

Σημείωση στήλης: Ο Μιχάλης υποστηρίζεται θερμά από τον «οχτρό» του «Καίσαρος Μάκη», το Γιάννη, το «μικρό πρωθυπουργό» της Αττικής.