Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΟΜΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ψηφοδελτίων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στις εκλογές της 6ης Μαΐου, θα δώσουν έναν αγώνα Εθνικό και Ιδεολογικό, χωρίς την ελαχίστη προσωπική φιλοδοξία. Ο Αγώνας δίδεται για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και όχι για αξιώματα και θέσεις μέσα σε ένα αμαρτωλό καθεστώς. Ο Αγώνας είναι για Ελλάδα και Ιδανικά, για Πίστη και Ιστορία. Ο οποιoσδήποτε παλαιοκομματικού τύπου προσωπικός ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων θα παταχθεί αμείλικτα. Απαγορεύονται προσωπικά φυλλάδια και αφίσες υποψηφίων. Όλοι στρατιώτες της Ιδέας και τίποτε άλλο.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε απέναντί μας συνασπισμένες εναντίον μας όλες τις δυνάμεις ενός διεφθαρμένου καθεστώτος, το οποίο είναι απόλυτα ένοχο όχι μόνο για την οικονομική χρεωκοπία, αλλά και την πολιτική και πολιτιστική χρεωκοπία του Λαού μας.Είναι απόλυτα ένοχο για την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Αυτό το καθεστώς πολεμούμε και η πορεία μας προς τον Λαό έχει σκοπό πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα την εθνική ελευθερία.

Όσοι επιθυμούν να είναι εκλογικοί επόπτες ή εκλογικοί αντιπρόσωποι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για τον έλεγχο της εκλογικής διαδικασίας και την αποτροπή αποπειρών νοθείας στους νομούς της ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6993955634.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ Κωνσταντίνος
ΑΝΔΡΗ Ελισάβετ
ΚΑΤΕΒΑΤΗ Μαρία
ΚΑΤΡΗΣ Ιωάννης


ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΙΧΟΣ Νικόλαος
ΜΠΑΡΜΠΟΥΡΗΣ Ευάγγελος
ΜΠΑΡΟΥ Αλεξάνδρα
ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ Τρύφων
ΤΣΑΡΜΑΚΛΗ Άννα
ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Ευαγγελία

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΚΑΡΔΑΡΑΣ Γεώργιος

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΓΚΛΕΤΣΟΣ Απόστολος
ΚΟΥΚΟΥΓΙΑΝΝΗΣ Γεώργιος
ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ Καλλιόπη
ΜΠΕΤΣΑ Μαρία
ΦΑΣΙΑΝΗΣ Κωνσταντίνος

ΦΩΚΙΔΟΣ
ΛΕΚΟΣ Ευθύμιος

Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
http://xa-stereas.blogspot.com/
τηλ. 6993955634
e-mail: xa.evias@yahoo.gr