Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου





Η νέα ταινία του Στέλιου Κούλογλου «Oligarhy –Η μυστική ομάδα που κυβερνά τον κόσμο», παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης των Θηβών από τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θήβας σε συνεργασία με το exeisminima.gr.
Την ταινία προλόγισε ο ίδιος ο δημοσιογράφος, που βρέθηκε και πάλι στη Θήβα καλεσμένος του διαχειριστή του exeisminima.gr κ. Παντέλα, ενώ ιδιαίτερα σημαντική ήταν η πρωτοβουλία της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. και του Προέδρου της κ. Ηλία Πέτραινα, που πρότεινε η ταινία να προβληθεί δωρεάν και παράλληλα όποιος επιθυμούσε να έφερνε προϊόντα για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων.


Η πρόταση αυτή έχαιρε θερμής αποδοχής τόσο από τον γνωστό δημιουργό της ταινίας όσο και από τον κόσμο, καταφέρνοντας να συγκεντρωθεί σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων προϊόντων.

Ο Δήμος Θηβαίων ευελπιστεί και ενθαρρύνει παρόμοιες πρωτοβουλίες με γνώμονα τη βοήθεια στον συνάνθρωπο.

Το «Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο», είναι ένας χώρος, όπου πολίτες, κάτοικοι του Δήμου Θηβαίων, που αποδεδειγμένα αδυνατούν να καλύψουν βασικές βιοτικές ανάγκες τους, θα μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν προϊόντα όπως τρόφιμα, ρούχα, οικιακά είδη, σχολικά, παιχνίδια κτλ.

Επειδή αυτή η προσπάθεια θα στηριχθεί αποκλειστικά και μόνο στον εθελοντισμό, απευθυνόμαστε και πάλι σε όλους τους δημότες και παρακαλούμε θερμά να συνδράμετε την προσπάθειά μας και τον αγώνα των ανθρώπων αυτών να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής τους, δηλώνοντας την εθελοντική σας συμμετοχή ως άτομα, ομάδες, σύλλογοι, φορείς ή επιχειρήσεις/εταιρείες είτε μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Θηβαίων www.thiva.gr είτε στο τηλέφωνο 2262350607.