Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Η γαλάζια σημαία κυματίζει στον βράχο του Αγίου Ισιδώρου.



Για άλλη μια φορά κυματίζει η Γαλάζια Σημαία στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου.
Όπως κάθε χρόνο, τα τελευταία 18 χρόνια, αναγνωρίζοντας τις ενέργειες που πραγματοποιούνται από την Κοινότητα Αντίκυρας και τώρα από την Δημοτική ενότητα Αντίκυρας με στόχο την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος απενεμήθη η Γαλάζια Σημαία.
Διεθνές σύμβολο ποιότητας για οργανωμένες ακτές, για την καταλληλότητα και καθαρότητα των νερών της ακτής και της ασφάλειας των λουομένων σε αυτήν.

Με μια ευχάριστη και λιτή τελετή, με την παρουσία χιλιάδων λουόμενων, φίλων και επίσημων προσκεκλημένων, έγινε η έπαρση της Γαλάζιας Σημαίας.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Γιώργος Μουλκιώτης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Ζιώγας και Νίκος Παπαναγιώτου. Ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας κ. Γιάννης Πατσαντάρας και οι Αντιδήμαρχοι Αντίκυρας και Διστόμου Γιάννης Μίχος και Νίκος Μπούρας αντίστοιχα. Ο πρόεδρος Αντίκυρας κ. Μελέτης Ταμπίτσικας και του Διστόμου κ. Γιάννης Καλογερόπουλος και Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. Ο Διοικητής της Βάσης Σμήναρχος Μαντάς Αντώνιος και ο εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Αντίκυρας. Ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Αλουμίνιο Α.Ε. κ. Γιάννης Καραβάς και ο πρόεδρος του σωματείου ΕΝΩΣΗ κ. Σπύρος Σωπασουδάκης.