Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Γονείς στα Σχολεία σε περίοδο κρίσης!




Με πινέλα -μπογιές παραμάσχαλα καθάρισαν κι έβαψαν το 5ο Δημοτικό Σχολείο..

Ηλ. Τραμπάκουλος: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς που άφησαν το κυριακάτικο πρωινό τους για να βελτιώσουν το χώρο στον οποίο μορφώνονται και δραστηριοποιούνται τα παιδιά τους»

Στις περιόδους κρίσης γίνονται αντιληπτές οι σχέσεις των ανθρώπων, καθώς στα δύσκολα φαίνονται όσοι βρίσκουν το θάρρος να υπερασπιστούν αρχές και αξίες, τις οποίες τάχθηκαν να υπερασπίζονται και να ανοίξουν δρόμους, προκειμένου να ποδηγετήσουν με το παράδειγμά τους την κοινωνία.

Ευχάριστη νότα ήταν το θέαμα που αντικρίσαμε το πρωϊ της Κυριακής στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας, όπου γονείς και μαθητές μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Κ. Λυμπερίου και τον Δ/ντή του Σχολείου Η. Τραμπάκουλο, με μπογιές και πινέλα ανά χείρας, καθάρισαν κι έβαψαν, στέλνοντας το κατάλληλο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση..

Οι γονείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας (Άγιοι Θεόδωροι) και η πρώτη εθελοντική δράση του νεοεκλεγέντος συμβουλίου πήρε σάρκα και οστά…

«Τέτοιες προσπάθειες είναι αξιέπαινες. Γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς που άφησαν το κυριακάτικο πρωινό τους για να βελτιώσουν το χώρο στον οποίο μορφώνονται και δραστηριοποιούνται τα παιδιά τους» δήλωσε ο Η. Τραμπάκουλος, αλλά η δουλειά δεν τέλειωσε ακόμη….

Καθάρισαν την αυλή και τα γύρω οικόπεδα, έβαψαν την μάντρα του σχολείου, καθώς και το γήπεδο ποδοσφαίρου και ανανέωσαν με χαρά το ραντεβού τους, για να ολοκληρώσουν το βάψιμο και των υπόλοιπων εξωτερικών χώρων…