Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ενημερωτική Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με εκπροσώπους της Δ.Κ. Βαγίων

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, επιθυμώντας την αγαστή συνεργασία με όλα τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων των Κοινοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου και την εξυπηρέτηση των δημοτών, έχει προγραμματίσει μια σειρά επισκέψεων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου. 

Στο πλαίσιο αυτό, το απόγευμα της Παρασκευής επισκέφτηκε την Δ.Κ. Βαγίων, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιος Κοκοντίνης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Βαγίων Παναγιώτης Τσαραμπάρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτήρης Δρένιος, Αικατερίνη Χατζίνα και Δημήτρης Μπατσούλης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Βαγίων Γιώργος Τσέλλος, ο Αντιπρόεδρος Θεόδωρος Θεοδώρου και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Ευάγγελος Παπαλουκάς και Βασίλειος Αγγελίνας.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων τους ενημέρωσε αναλυτικά για τα οικονομικά θέματα που απασχολούν το Δήμο και για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί στην περιοχή τους και γενικότερα για όλα τα έργα του Δήμου.

Παράλληλα ζήτησε από τον κάθε ένα ξεχωριστά να αναφέρει τα προβλήματα που έχουν εντοπίσει για να σχηματίσει καλύτερη εικόνα για τις ανάγκες της περιοχής. Έγινε καταγραφή αυτών προκειμένου να προγραμματιστούν στο μέλλον για την επίλυσή τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάντα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου.