Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Φθιώτιδα: 18χρονος σε αμόκ σκόρπισε τον θάνατο. Έσφαξε και την γιαγιά του που τον μεγάλωσε.(φωτογραφίες και video)




Μακελειό από τα χέρια ενός 18χρονου στον Μώλο Φθιώτιδας. Ο δράστης έσφαξε την 89χρονη γιαγιά του και τον γείτονά του 74 ετών ενώ τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά την 58χρονη σύζυγο του δεύτερου θύματος. Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ.

Ο νεαρός διαπληκτίστηκε με την γιαγιά του σε έντονο ύφος. Οι φωνές τους ακούγονταν στην γειτονιά κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε.

Ο δράστης πήρε ένα μαχαίρι και κυνήγησε την γιαγιά του. Εκείνη βγήκε από το σπίτι και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο νεαρός την πλησίασε και την μαχαίρωσε. Ο ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε στο έδαφος νεκρή.

Ένας γείτονας έτρεξε να βοηθήσει. Ο 18χρονος όμως δεν δίστασε ούτε μία στιγμή. Τον χτύπησε με το μαχαίρι στο κεφάλι και του έκοψε το νήμα της ζωής. Η σύζυγός του προσπάθησε να τον βοηθήσει και έπεσε και αυτή θύμα του αδίστακτου δολοφόνου. Την μαχαίρωσε, ευτυχώς όμως όχι πολύ σοβαρά.

Όλα αυτά εκτυλίχθηκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Στο μεταξύ και άλλοι γείτονες βγήκαν στον δρόμο ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία.


O 18χρονος ήταν εκτός εαυτού. Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μώλου που έφτασαν γρήγορα στο σημείο κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Στην συνέχεια ελαφρά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας περισσότερο για να καταφέρουν να τον ηρεμήσουν.

Η είδηση συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Μώλου.

O 18χρονος μεγάλωσε με την γιαγιά του και την βοήθεια των γειτόνων του μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον χωρίς τους γονείς του...
Δείτε το video με τις αποκλειστικές εικόνες και δηλώσεις από το τόπο του εγκλήματος στο