Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Βοιωτία: Οι...φύλακες ''έγδυσαν'' τη Γωγώ Μαστροκώστα και την Σοφία Αλιμπέρτη!



Απύθμενο θράσος των Αλβανών δραστών που πληρώνονταν από τα θύματά τους - Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομία είχαν χτυπήσει 28 φορές σε εξοχικά επωνύμων...

Πρόκειται για σπείρα Αλβανών που μετέφερε πλήθος κλοπιμαίων στην Αλβανία με φορτηγά. Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών τους είχαν αναθέσει τη φύλαξη και τη φροντίδα, όταν αυτοί απουσίαζαν και εκείνοι φρόντισαν να τα γδύσουν στην κυριολεξία και να μεταφέρουν τον οικιακό εξοπλισμό στην Αλβανία.

Εκτός από τις ηλεκτρονικές, ηλεκτρικές συσκευές και πλήθος άλλων ειδών οικιακού εξοπλισμού, υπήρξαν και περιπτώσεις που είχαν αφαιρέσει και ολόκληρες εντοιχιζόμενες κουζίνες. Σε άλλες περιπτώσεις είχαν ξηλώσει τα παράθυρα μαζί με τα κουφώματα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ανάμεσα στα θύματά τους, η Σοφία Αλιμπέρτη και η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα.


Η αντίστροφη μέτρηση για τη δράση της συμμορίας ξεκίνησε τα ξημερώματα (04-12-2012) στο Λιβάδι Αράχοβας Βοιωτίας, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με τη συνδρομή της Α΄ Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αράχοβας εντόπισαν και ακινητοποίησαν δύο αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν 4 μέλη της σπείρας, ηλικίας 34, 28, 29 και 28 ετών.

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στα οχήματα και τους δράστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ειδών οικιακής χρήσης, ηλεκτρονικές συσκευές, διαρρηκτικά εργαλεία και κινητά τηλέφωνα, ενώ οι δράστες προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.  από την έρευνα προέκυψε ότι είχαν γδύσει τουλάχιστον 28 εξοχικά σπίτια και ότι ο 29χρονος ήταν ο "εγκέφαλος" της σπείρας.


Οι 4 συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να δουν και αν εμπλέκονται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.