Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΘΗΒΑ >> Τραυμάτισαν 24χρονη αστυνομικό και εξύβρισαν και απείλησαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ



ΡΟΜΑ επιτέθηκαν στην Ομάδα ΔΙΑΣ στην Θήβα!

Τραυμάτισαν στο κεφάλι 24χρονη Αστυνομικό..

«Ως εδώ» προειδοποιούν οι πολίτες «Ή τους παίρνετε από εδώ ή επανδρώστε σοβαρά την ΕΛ.ΑΣ και σταματήστε τα μπαλώματα..»

Στην Θήβα, η κοινωνία είναι έτοιμη να εκραγεί, μετά και τα όσα συνέβησαν  τα ξημερώματα στον Συνοικισμό, όπου δυο ΡΟΜΑ επιτέθηκαν στην Ομάδα ΔΙΑΣ, τραυματίζοντας την 24χρονη Αστυνομικό, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας…

Οι Δικυκλιστές της Θήβας περιπολούσαν στην πόλη, όταν εντόπισαν τους δυο ΡΟΜΑ, έναν 22χρονο και μια 36χρονη να κινούνται με ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, στην πόλη, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς….

Στη θέα των Αστυνομικών, ο 22χρονος, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη..

Το αυτοκίνητο των ΡΟΜΑ, αφού προκάλεσε σοβαρές φθορές σε σταθμευμένα οχήματα, προσέκρουσε σε κολώνα της Δ.Ε.Η. και ακινητοποιήθηκε.. .

Οι δύο ΡΟΜΑ, άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν τους Αστυνομικούς, προβάλλοντας αντίσταση κατά τη σύλληψή τους, ενώ επιτέθηκαν και εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν στο κεφάλι την 24χρονη Αστυνομικό..

Στο σημείο έφτασαν και άλλοι αστυνομικοί, οι δράστες συνελήφθησαν, αλλά οι Θηβαίοι, που έχουν εξαντλήσει την υπομονή τους, καθώς βρίσκουν ΡΟΜΑ ακόμα και μεσημεριάτικα μέσα στα σπίτια τους, απαιτούν την άμεση απομάκρυνσή τους από τον καταυλισμό ή την σοβαρή επάνδρωση της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θήβας, η οποία μέχρι σήμερα υποβάλλεται σε μπαλώματα!