Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Σε τροχιά κινητοποιήσεων οι αγρότες - Απειλούν να κόψουν τη χώρα στα δύο


Ετοιμοι να κατέβουν στους δρόμους δηλώνουν οι εκπρόσωποι των Ενωτικών Ομοσπονδιών Συλλόγων Θεσσαλίας, που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη...

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας τόνισε χαρακτηριστικά πως «η φωτιά άναψε» και σημείωσε πως «καμία μορφή αγώνα δεν αποκλείεται».

Σήμερα πραγματοποιούνται συσκέψεις σε όλα τα χωριά του νομού Καρδίτσας και την Παρασκευή θα υπάρξει νέα συνάντηση στα Φάρσαλα. Η απόφαση για το πώς θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους αναμένεται να ληφθεί το Σάββατο.

Παράλληλα, αλλεπάλληλες συσκέψεις διεξάγονται και στη Λάρισα, ενώ στην Ημαθία δεκάδες τρακτέρ είναι παρατεταγμένα στον κόμβο της Κουλούρας στην Εγνατία οδό και προειδοποιούν ότι θα κλείσουν και τον κόμβο και το σιδηροδρομικό σταθμό εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Βασικότερο ζήτημά τους είναι ότι εδώ και πέντε μήνες παραμένουν απλήρωτοι από την παραγωγή ροδάκινου που έδωσαν στις βιομηχανίες, θέτοντας παράλληλα το θέμα της τιμής του πετρελαίου και του ΦΠΑ.........http://kafeneio-gr.blogspot.gr