Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Στο κλίμα των ημερών η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας


Με μηνύματα για ενότητα, αισιοδοξία και αλληλεγγύη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας στη Λιβαδειά η κοπή της καθιερωμένης Πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων του νομού.

Οι ευχές όλων ήταν ανάλογες του κλίματος που επικρατεί στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Μπακομήτρος αφού ευχήθηκε σε όλους «χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, ευτυχία, προσωπική και οικογενειακή» συμπλήρωσε: «Εύχομαι επίσης ο νέος χρόνος να είναι ένας χρόνος ελπίδας αισιοδοξίας και ανάκαμψης της οικονομίας της πατρίδας. Πολλοί συμπολίτες μας ζουν στα όρια της φτώχιας και της εξαθλίωσης, είναι η ώρα της κοινωνικής αλληλεγγύης. Η αλληλεγγύη είναι μια λέξη με ιδιαίτερη σημασία σε αυτή τη συγκυρία και μόνον κάνοντάς την πράξη μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».      http://viotianet.gr

Ο δήμαρχος Λεβαδέων Νίκος Παπαγγελής δήλωσε: «Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2013. Εύχομαι ο νέος χρόνος να μας δώσει πίσω ότι μας πήρε ο προηγούμενος. Εύχομαι επίσης σε όλους υγεία, ευτυχία και δύναμη. Είναι δύσκολες οι ώρες και αυτός ο χρόνος θα είναι δύσκολος αλλά ενωμένοι και δυνατοί θα πετύχουμε να ξεπεράσουμε το Γολγοθά και να βγούμε από τις συμπληγάδες».

Ευχές για αισιοδοξία έδωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης. «Εύχομαι το 2013 να μας βρει όλους σε μια σφαίρα αισιοδοξίας και προσδοκίας για ένα καλύτερο ούρο και να φύγουμε από την ανασφάλεια που υπήρχε το 2012», είπε και πρόσθεσε: «Το 20130 θα είναι δύσκολη χρονιά, θα προσπαθήσουμε όμως όλοι με ενότητα, σύμπνοια και ομόνοια να ανταπεξέλθουμε στην κρίσιμη περίοδο. Χρόνια πολλά στα μέλη μας, στους επιχειρηματίες και σε όλο τον κόσμο».

Το τυχερό νόμισμα κέρδισε ο πρόεδρος του Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδειάς «Το Γαϊτανάκι», Θανάσης Ανέτας.