Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΡΙΧΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΦΟΥΝΤΩΣΤΕ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

http://makeleio.gr


Επιτέλους βρέθηκε το αντίδοτο. Η πολιτική αριστοκρατία της Βουλής, τα κολαμπαριλίκια των Βορείων Προαστίων, οι νεόπλουτοι και τα σόγια που φοβούνται για τη ζωή τους από εδώ και στο εξής θα νιώθουν στο πετσί τους την αιθαλομίχλη της αντίστασης και της εκδίκησης του μνημονίου.

Αντί για αίμα και αντίσταση στους δρόμους, τώρα η μπουρζουαζία θα εισπνέει μονοξείδιο και θα βήχει καταπίνοντας τις στάχτες της φτωχολογιάς. Για όλα υπάρχει τρόπος άρνησης των παλιανθρώπων και νομίζουμε ότι μία εκφανσή της είναι τα παμπάλαια τζάκια, οι αισχίστου είδους ξυλόσομπες, τα μαγγάλια και οτιδήποτε παράγει ενέργεια(πλην του πετρελαίου).

Η κυβέρνηση των δοσίλογων δεν είναι διατεθειμένη να ρίξει την τιμή του πετρελαίου και από αυτά που καταλαβαίνουμε πάει να βάλει χέρι μέσα στο σπίτι μας. Αλλά θα πάρει αυτά που ξέρει.

Είναι ενδεικτικό το κλίμα που επικράτησε στην σύσκεψη που έγινε-υποτίθεται-για το καλό μας.

Στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος η γενική γραμματέας του υπουργείου, Μάρω Ευαγγελίδου μετείχαν η υφυπουργός Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Στέφανος Κομνηνός, γιατροί, πολλοί ειδικοί επιστήμονες καθώς και επιστήμονας της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Από την πλευρά του υπουργείου Περιβάλλοντος έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να διευρυνθεί η επιδοματική πολιτική για την αναβάθμιση των παλιών τζακιών και συστημάτων θέρμανσης ενώ από την πλευρά του Υπουργείου Ανάπτυξης προτάθηκε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι τόσο στα καύσιμα και στον τομέα διακίνησης της ξυλείας όσο και στον τομέα της αγοράς των θερμαντικών σωμάτων. Δηλαδή να βάλουν χέρι στους σομπάδες ώστε να αποσύρουν τις φτηνές και να μην μπορεί να αγοράσει ο λαός τις ακριβές.

Η Υφυπουργός Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη, σε δηλώσεις της μετά τη σύσκεψη επανέλαβε την πρότασή της να εξετάσει το Υπουργείο Οικονομικών το θέμα της μείωσης της τιμής πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης.

Το ίδιο ζήτησε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας, Μιχάλης Κιούσης ο οποίος επεσήμανε πως και ο κόσμος ξεπαγιάζει και στα έσοδα των κρατικών ταμείων υπάρχει μαύρη τρύπα που υπολογίζεται στα 400 εκατομμύρια ευρώ καθώς οι πωλήσεις του πετρελαίου θέρμανσης μειώθηκαν περίπου 80% σε σχέση με το 2011 το τρίμηνο Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος.

Συμπέρασμα. Φουντώστε τα και κάψτε τους και κάντε τους να νιώσουν στο πετσί τους αλλά και στο πλεμόνι τους την μπόχα του ξύλου.
Υποψιαζόμαστε μάλιστα ότι θα δώσουν σινιάλο στους ξυλάδες να ακριβύνουν τις τιμές στα ξύλα. Υπάρχουν όμως και τα σάλτα. Και εκεί θα κλάψουνε μανούλες.