Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Με φουλ επίθεση στη Λιβαδειά




Με επιθετικό σχήμα και 3.000 οπαδούς του ο Ολυμπιακός για το διπλό επί του επικίνδυνου Λεβαδειακού. Κλείνει ο Τζεμπούρ, σενάρια από Αγγλία για Αμπντούν -Μήτρογλου.

Με σεβασμό και προσοχή στις ικανότητες και την εκπληκτική φόρμα του Λεβαδειακού που έχει έξι νίκες στα επτά τελευταία του ματς στο πρωτάθλημα (ανάμεσα τους και οι δύο στο ΟΑΚΑ με ΠΑΟ και ΑΕΚ), ο Ολυμπιακός πάει για μία ακόμη νίκη, την 14η, στο φετινό πρωτάθλημα ώστε να διατηρήσει ή να αυξήσει την απόσταση από τον ΠΑΟΚ στη μάχη του τίτλου.

Στο σημερινό παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι θα έχουν τη συμπαράσταση πάνω από τριών χιλιάδων φίλων τους που θα κάνουν την εκδρομή στη Βοιωτία και θα μετατρέψουν σε μικρό Καραϊσκάκη το γήπεδο του Λεβαδειακού.

Ο Ζαρντίμ έχει δοκιμάσει σχήμα με Τζεμπούρ στην κορυφή, Μασάντο πλέι μέικερ και Αμπντούν, Πίνο στις άκρες ενώ στις υπόλοιπες θέσεις θα παίξουν οι Μέγιερι, Τοροσίδης, Χολέβας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Μανιάτης και Μοδέστο. Στη διάθεση του Πορτογάλου και οι Γιαννιώτης, Παπάζογλου, Ντιακιτέ, Φέισα, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Γκρέκο και Πάντελιτς.

Ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς του στη Λιβαδειά, ενώ συνολικά σε 11 αγώνες με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό έχει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Στα μεταγραφικά, αναμένονται άμεσες εξελίξεις για το νέο συμβόλαιο του Τζεμπούρ καθώς φτάνει στην Αθήνα ο μάνατζερ του Αλγερινού.

Για τον Τοροσίδη γίνονται κάποιες τελευταίες επαφές του παίκτη με ιταλικούς συλλόγους, αλλά και για τον αρχηγό υπάρχει αισιοδοξία παραμονής. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση 3 εκ. ευρώ της Φούλαμ για τον Μήτρογλου ενώ η Άρσεναλ έχει στο στόχαστρό της τον Αμπντούν.

Και στην Πορτογαλία λένε ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει για τη δεξιά πλευρά της άμυνας, αν δεν μείνει ο Τοροσίδης, τον Μπαιάνο της Μπράγκα.


Πηγή: pamesports.gr