Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣ [ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ]


:Ευχαριστήρια επιστολή σε όσους συμμετείχαν σε εκδηλώσεις

Θήβα 10/1/2013
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών ευχαριστούν το Επιμελητήριο Βοιωτίας και τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, το ανθοπωλείο Ευαγγελία Φιλλιπή, την επιχείρηση RADIOTOLIS  του κ. Παναγιωτόπουλου Απόστολου, τους Αμπάρτζαλους , τον Δήμο Θηβαίων αλλά και τα Μέλη του Εμπορικού Συλλόγου  για την συμμετοχή τους  στη διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης .
Η δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε αναδεικνύει την χρησιμότητα της συνεργασίας  όλων μας , ώστε να αντιμετωπίσουμε  όσες  δυσκολίες.
Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν την Θηβαϊκή αγορά .
ΤΟ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ψήφισμα :Κατάργηση της Υποχρεωτικότητας στα Ε.Β.Ε.

ΘΗΒΑ 9/1/2013
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του  Εμπορικού Συλλόγου Θηβών  εκφράζουν  την έντονη αποδοκιμασία τους για την  αιφνιδιαστική αλλά και χωρίς  καμμία προηγούμενη  διαβούλευση, κατάργηση της  υποχρεωτικής  εγγραφής  στα Επιμελητήρια.
Η ρύθμιση αυτή θα  αποδυναμώσει τη παροχή συμβουλευτικών αλλά και επιμορφωτικών προγραμμάτων που πραγματοποιούνται  από τα Επιμελητήρια. Επίσης γνωρίζοντας την στενή  συνεργασία των Επιμελητηρίων με τους Εμπορικούς Συλλόγους, επιδιώκουν την αποδυνάμωση της φωνής  των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.
Η Διοίκηση  του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών  διαμαρτύρεται έντονα για τη ρύθμιση αυτή, και ζητά την  άμεση απόσυρση  της, τονίζοντας ότι  οι παραγωγικές τάξεις απαιτούν  ενίσχυση  την δύσκολή  αυτή περίοδο και όχι την περαιτέρω αποδυνάμωση τους.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ