Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Πάρκου Λαμίας ο Δ. Κουτσούμπας



Η Τ.Ε. Φθιώτιδας του ΚΚΕ ανακοινώνει την πραγματοποίηση ανοιχτής πολιτικής συγκέντρωσης με ομιλητή το Γ.Γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, σ. Δημήτρη Κουτσούμπα, την Παρασκευή 31 Μάη, το απόγευμα, στην Πλ. Πάρκου.

Η ομιλία πραγματοποιείται στα πλαίσια του πολιτικού ανοίγματος που κάνει πανελλαδικά το ΚΚΕ μετά το 19ο Συνέδριό του. Στόχος είναι να μεταφερθούν στο λαό οι αποφάσεις που πάρθηκαν. Να γίνει κτήμα του ο δρόμος που προτείνεται ως απάντηση στην επίθεση του κεφαλαίου, η οποία, σε συνδυασμό με τη βαθιά καπιταλιστική κρίση, καταστρέφει μανιωδώς τις παραγωγικές δυνάμεις. Και, περισσότερο απ' όλες, την εργατική δύναμη.
Δυο γραμμές συγκρούονται σήμερα στην οικονομία, στην κοινωνία, στην πολιτική σκηνή: Από τη μια η γραμμή όλων των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων που, με «διαφορετικά μείγματα», θυσιάζουν το λαό για τη σωτηρία του μεγάλου κεφαλαίου. Και από την άλλη η γραμμή του ΚΚΕ που καλεί την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να μην κάνουν «καμία θυσία για την πλουτοκρατία», αλλά αντίθετα να καταργήσουν την εξουσία των αστών και να οικοδομήσουν τη νέα, τη δικιά τους κοινωνία, τη σοσιαλιστική-κομμουνιστική.
Καλούμε, λοιπόν, το λαϊκό κόσμο της Φθιώτιδας, στην Πλ. Πάρκου, την Παρασκευή 31 Μάη, ώρα 8.30 μμ.