Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Δεύτερη απευθείας διάθεση προϊόντων

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες της 2ης διάθεσης για τα ελληνικά προϊόντα: Πατάτες Λιβανατών, Ζυμαρικά παραδοσιακά Λαμίας και Απορρυπαντικά εταιρίας της Πιερίας. Τα προϊόντα αυτά είναι τα τρία πρώτα στις προτιμήσεις των αγοραστών, όπως εκφράστηκαν με τη δημοσκόπηση που ξεκίνησε στην προηγούμενη διάθεση και ολοκληρώθηκε ηλεκτρονικά.

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων:
- Πατάτες Λιβανατών, από την παραγωγό Σπανού Κωνσταντίνα, σε συσκευασία των 18 κιλών, προς 10,00 €/συσκευασία (αντιστοιχεί σε 0,55 €/κιλό)

- Ζυμαρικά παραδοσιακά Λαμίας, της εταιρίας Ηλίας Κρικζώνης & Σια, σε συσκευασίες των 2 κιλών (χυλοπίτες) και του κιλού (χυλοπιτάκι, κριθαράκι, τραχανάς), όλα προς 2,50 €/κιλό

- Απορρυπαντικά ελληνικά της ελληνικής εταιρείας «Έψιλον Ελλάς»: Υγρό Πιάτων προς 3,00 €/4λιτρο, Μαλακτικόπρος 2,00 €/4λιτρο, Χλώριο παχύρρευστο προς 3,00 €/4λιτρο, Σκόνη Πλυντηρίου Ρούχων με αποσκληρυντικό (81 μεζούρες) προς 11 €/8κιλο, Υγρό Πλυντηρίου Ρούχων Nanotechnology (60 μεζούρες) προς 7,00 €/3λιτρο,Κρεμοσάπουνο προς 3,00 €/4λιτρο, Υγρό Γενικής Χρήσης προς 2,00 €/4λιτρο και Υγρό Τζαμιών προς 2,00€/4λιτρο

Τρόποι παραγγελιών:

Διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της ιστοσελίδας μας www.kastrolamias.gr

Όσοι στερούνται internet: καθημερινές στo τηλέφωνο 6985603574

Επίσης μέλη της κίνησης θα συλλέγουν παραγγελίες την Τετάρτη 29/5 στη συνέλευση στο Ε.Κ.Φ. και 6-9 μ.μ. στην Πλ. Πάρκου τις ημέρες Τρίτη 28/5 & 4/6, Πέμπτη 30/5 & 6/6, Παρασκευή 31/5

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Προθεσμία παραγγελιών:

Η φόρμα παραγγελιών θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 11 μ.μ. της Πέμπτης 6 Ιουνίου 2013.

Έγκαιρη παραγγελία σημαίνει καλύτερο προγραμματισμό και καλύτερη οργάνωση της διανομής.

Διανομή - Παράλληλες δράσεις:

Η διανομή θα γίνει στο parking της Έκθεσης Λαμίας το Σάββατο 8 Ιουνίου από 9 π.μ. έως 1 μ.μ.

Ταυτόχρονα θα γίνεται και συλλογή Φαρμάκων που δεν έχουν λήξει για το κοινωνικό ιατρείο.

Β. ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ

Την Τετάρτη 29 Μαΐου και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, συγκαλούμε τη τρίτη ανοιχτή συνέλευση της κίνησης «ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας».

Προσκαλούμε όλους τους πολίτες της περιοχής μας, η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική.

Θα περιλαμβάνει ενημέρωση για την πανελλαδική δράση το κινήματος Χωρίς Μεσάζοντες, για τη δική μας συμμετοχή σ’ αυτό και θα συζητηθούν θέματα οργανωτικά της διάθεσης προϊόντων 8/6 και ευρύτερα της κίνησής μας. Επίσης, θα συλλέγονται παραγγελίες και θα εγγράφονται εθελοντές.

Η Συντονιστική Ομάδα

Επικοινωνία: XMLamias@gmail.com

Ιστοσελίδα : http://www.kastrolamias.gr

Τηλέφωνο : 6985603574