Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Παραλίγο να θρηνήσουμε θύμα στον πεζόδρομο της Θήβας!


Το πρωί την ώρα που απαγορευόταν να εισέλθουν αυτοκίνητα στον πεζόδρομο ώστε να κυκλοφορούν με ασφάλεια οι πεζοί ηλικιωμένη γυναίκα κυκλοφορούσε στον πεζόδρομο τα αυτοκίνητα που ήταν μέσα είχαν δημιουργήσει μεγάλο συνωστισμό άλλως πήγαινε μπροστά άλλος πίσω με συνέπεια το χτύπημα της ηλικιωμένης. 
 
Η σημερινή Δημοτική Αρχή για άλλα πράγματα ενδιαφέρεται και ειδικότερα ο Δήμαρχος κ. Νικολάου να δίνει εντολή να γράφουν τα καταστήματα για τα τραπεζοκαθίσματα επιβάλλοντας τεράστια πρόστιμα, να ζωγραφίζει το πεζόδρομο με κίτρινες γραμμές θέλοντας να δείξει ότι κάτι κάνει σε αυτόν τον τόπο. Για την ηλικιωμένη γυναίκα που παραλίγο να την πατήσει αυτοκίνητο που έκανε όπισθεν μες στον πεζόδρομο (στην αρχή Επαμεινώνδα & Αντιγόνης) τι έκανε;

Μόνο μικροπολιτική ξέρει να κάνει. Πόσα χρήματα έχετε εισπράξει από τα καταστήματα της Δημοτικής Αγοράς κ. Δήμαρχε; Για αυτούς που δεν πληρώνουν σε τι μέτρα έχετε προβεί;
Κάποιοι λένε ότι δεν θέλετε να ταράξετε τα λιμνάζοντα νερά γιατί το Μάι του 2014 έχουμε εκλογές και οι ψήφοι ίσως να είναι αρκετοί για την επανεκλογή σας, δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι έχουμε φτάσει εκεί.

Καταγγελίες έκαναν και οι ποδηλάτες γιατί το βράδυ μετά την λήξη των αγώνων και επιστρέφοντας κάποιοι στην πόλη δεν βρήκαν κανέναν εκπρόσωπο του Δήμου ώστε να τους πει που μπορούν να φάνε και που μπορούν να κοιμηθούνε (βέβαια πάντα με έξοδα δικά τους).Ελάτε ρε παιδιά τι να σας κάναμε το βράδυ τις φωτογραφίες τις βγάλαμε εμπλουτίσαμε το φωτογραφικό μας άλμπουμ με τις δραστηριότητες της σημερινής Δημοτικής Αρχής και στο προεκλογικό μας φυλλάδιο θα σας τις παρουσιάσουμε για τα έργα και τις ημέρες μας. Διεκδικώντας ξανά την εκλογή μας.