Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ο Αλέξης Τσίπρας στις 10.30 το πρωϊ θα βρεθεί στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας, πραγματοποιώντας κεντρική ομιλία ενώ θα συνομιλήσει με εκπροσώπους των εργαζομένων του Τσιμεντάδικου Χαλκίδας, της ΣEΛMAN, της NEOΣET, της INTEPKEM, αλλά και του πρώην Τσαούσογλου.
Η ομιλία του Τσίπρα θα έχει επίκεντρο την ανεργία που μαστίζει όλη την Εύβοια, αλλά και τοκλέισιμο πολλών εργοστασίων στην περιοχή.
Δείτε το δελτίο τύπου.....

Την Τρίτη 9 Ιούνη το πρωί στα πλαίσια της παρουσίας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ σε περιοχές με οξυμμένα προβλήματα θα επισκεφτεί την πόλη της Χαλκίδας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας.
Η περιοχή της Εύβοιας και πρωτίστως της Χαλκίδας χαρακτηρίζεται από την υψηλή ανεργία και το μεγάλο κύμα αποβιομηχάνισης που έχει υποστεί και συνεχίζει να δέχεται.
Τελευταία αρκετά εργοστάσια όπως το τσιμεντάδικο, ΣΕΛΜΑΝ, ΝΕΟΣΕΤ, ΙΝΤΕΡΚΕΜ, κλπ προστίθενται στον κατάλογο των επιχειρήσεων που κλείνουν με αποτέλεσμα να χάνονται θέσεις εργασίας και να αυξάνεται η ανεργία .
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ έχει κάνει παρεμβάσεις πολλές φορές και σε πολλά επίπεδα για την διάσωση και συνέχιση της λειτουργίας αυτών των επιχειρήσεων που να λειτουργούν σεβόμενοι τα δικαιώματα των εργαζομένων .
Στην επίσκεψη του ο Αλέξης Τσίπρας στις 10,30 π.μ. στο Εργατικό κέντρο θα συναντηθεί με τις διοικήσεις των Σωματείων των εργαζομένων και στην συνέχεια στις 11,30 πμ θα απευθύνει λόγο προς τους εργαζόμενους στην αίθουσα του εργατικού κέντρου ,όπου θα παρουσιάσει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ που εντάσσονται στις προγραμματικές προτάσεις του κόμματος περί της παραγωγικής ανασυγκρότησης.