Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Ατύχημα ξανά στη Θήβα στην περιφερειακή Θηβών Λιβαδειάς

Ακόμα μία φορά στην περιφερειακή οδό Θηβών Λιβαδειάς σημειώθηκε ατύχημα με νταλίκα να πέφτει σε χαντάκι. Ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.Πρέπει οι αρμόδιοι να εξετάσουν άν ο δρόμος είναι κατάλληλος γιατί όπως είπε στο viotiashop οδηγός άλλου φορτηγού "ο δρόμος είναι πολύ στενός, τα φορτηγά κινούνται με δυσκολία, και παρασύρονται εκτός δρόμου".

Κάτι πρέπει να γίνει μήπως στο δρόμο αυτό; Πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι υπεύθυνοι ώστε να σταματήσουν τα ατυχήματα και να πάψουμε να θρηνούμε ανθρώπινες ζωές.

Πριν δέκα μέρες ακριβώς ένα άλλο ατύχημα είχε συμβεί στο ίδιο σημείο με σοβαρό τραυματισμό ενός οδηγού ΙΧ. Πολλοί οι παράγοντες που προκαλούν ατυχήματα σε αυτό το σημείο. Η ολισθηρότητα του δρόμου σε συνδυασμό με την ακαταλληλότητα του και την ανυπαρξία του ερείσματος, πιθανόν να προκάλεσαν το σημερινό ατύχημα.

Να θυμήσουμε εδώ ότι ο δρόμος ΠΕΟ Θήβας Λιβαδειάς είναι κύρια οδική αρτηρία που συνδέει την Εθνική Οδό με την Παλαιά Εθνική Οδό Θήβας - Αθήνας και άλλους νομούς της υπόλοιπης Ελλάδας  .http://www.viotiashop.gr