Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ευχαριστήριο από το Τμήμα Παράδοσης και Χορού Αγίου Δημητρίου


ΤΜΗΜΑ ΄΄ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΧΟΡΟΥ΄΄
ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Δ. Σ., τα μέλη και οι χορευτές του Τμήματος ΄΄ Παράδοσης & Χορού ΄΄ Αγίου Δημητρίου, μετά το πέρας της 14ης Θερινής Παραδοσιακής Εκδήλωσης, που έγινε στον Άγιο Δημήτριο Βοιωτίας, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 όπου πήραν μέρος όλες οι χορευτικές ομάδες του σωματείου μας, καθώς επίσης και ο Σύλλογος Φαρασιωτών Καππαδοκίας Βαθυλάκου Κοζάνης,
ευχαριστεί ολόψυχα, που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδέων,την Αντιπεριφερειάρχη κα Παπαθωμά Φανή, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Ζυγούρη Γεώργιο, τους Αντιδημάρχους κουςΖάχαρη Γεώργιο και Τσάπρα Νεκτάριο, τον πρόεδρο του Τ. Σ. κοΝταντούμη Παναγιώτη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κο Ρόδη Λάμπρο και Νταβαλούμη Ιωάννη, καθώς και τους εκπροσώπους των Συλλόγων και Φορέων της περιοχής.
Επίσης ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης, την κα Τσάπρα Σπυριδούλα,τον κο Κόττα Σ. Γεώργιο, τον κο Λέτη Κ. Βασίλειο, την κα Σπύρου Ευαγγελία, το Άρωμα café, το Αμφιθέατρο, τον κο Αγγελούση Νικόλαο, τον κοΠλήτσο Χρήστο, την Κ. ΜΑΡΚΟΥ ΑΒΕΕ, την ΓΚΩΝΙΑ ΑΕ GROUP, τοκ κο Λιόντο Ηλία, το papen, την Κ. ΔΑΡΡΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ, τον κο Τσεκούρα Κων/νο, τον κο Τσάπρα Παναγιώτη που συνέβαλαν ενεργά στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Ακόμα ευχαριστεί τον εφημέριο του χωριού μας, Πάτερ Ηλία Παπούλια και τον εφημέριο της Σκριπούς Πάτερ Χαράλαμπο Χατζηχαραλάμπους, το orhomenos press, τον κο Φλώρο Αθανάσιο (αγροτικές επιχειρήσεις), τον κοΑρέστη Γ. Βασίλειο (καφετέρια), τον κο Τσίνα Νικηφόρο (φούρνος με ξύλα), και το κο Πλασίντα Κων/νο (ψησταριά) για την μεγάλη βοήθεια που πρόσφεραν στο Σωματείο μας.
Τέλος ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους χορευτές μας, στους γονείς των παιδιών – χορευτών, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και στους κατοίκους του χωριού μας, που εδώ και 14 χρόνια είναι κοντά μας και στηρίζουν την προσπάθεια και το έργο μας.

Άγιος Δημήτριος, Ιούλιος 2013

Με εκτίμηση !

Ο Πρόεδρος το Δ. Σ.
του
Φλωκατούλας Χρήστος Τμήματος