Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ήπειρος: Νέα μάχη με τους Αλβανούς δραπέτες - ''Γάζωσαν'' περιπολικό σε μπλόκο της Άρτας - Έκλεψαν αυτοκίνητο και χάθηκαν στα χωριά!


ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.
- Σε πλήρη εξέλιξη η γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των αδίστακτων δραπετών
- Οι 4 Αλβανοί έπεσαν σε μπλόκο της τροχαίας και άνοιξαν πυρ με τα καλάσνικοφ που κρατούσαν
- Δεν τραυματίστηκαν οι αστυνομικοί αλλά οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν τη σύγχυση και διέφυγαν
- Ανάμεσα στους δράστες και ο αρχηγός τους Μάριαν Κόλα - Σπεύδουν στην περιοχή κομάντος της ΕΛ.ΑΣ.
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα, στην Ήπειρο, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των Αλβανών δραπετών που εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι δράστες - που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν οι Αλβανοί δραπέτες - δεν σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα και στο σήμα των αστυνομικών να ελαττώσουν ταχύτητα ''γάζωσαν'' το περιπολικό, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας αστυνομικός. Οι δράστες κινούνταν με αγροτικό αυτοκίνητο Navara.



Οι δράστες, κατάφεραν να διαφύγουν αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Στη συνέχεια, έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Λάκκα Σουλίου, όπου η περιοχή είναι δύσβατη. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν μετακινηθεί οι δυνάμεις από την Αιτωλοακαρνανία, ενώ έχουν ενισχυθεί και με δυνάμεις από τα Γιάννενα.

Στην 'Ηπειρο βρίσκεται ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θεωρούν ότι, αν πρόκειται για τους δραπέτες, αυτοί θα επιχειρήσουν να διαφύγουν προς την Αλβανία, γι αυτό έχουν τεθεί σε συναγερμό και οι δυνάμεις της Θεσπρωτίας.