Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ο Τσίπρας στη Χαλκίδα


Έντονη κινητικότητα υπήρχε τις τελευταίες μέρες στα γραφεία του ΣYPIZA και του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, που παλεύει να αναδείξει το πρόβλημα της ανεργίας και της αποβιομηχάνισης του νομού και κυρίως να το ανατρέψει!

Μετά τη σύσκεψη φορέων του τόπου, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Χαλκίδας, υπήρξε συνεννόηση μεταξύ συνδικαλιστών και στελεχών του ΣYPIZA για να προγραμματιστεί επίσκεψη και ομιλία του Aλέξη Τσίπρα σε εργαζομένους προβληματικών επιχειρήσεων της Εύβοιας, σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσιεύμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας egnomi.gr...

Αρχικά είχε συμφωνηθεί η επίσκεψη Τσίπρα την Παρασκευή 5 Iουλίου, αλλά οι υποχρεώσεις του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣYPIZA στο εξωτερικό, ανέτρεψαν τον προγραμματισμό.

H επίσκεψη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί -εκτός νέου απροόπτου- την Τρίτη 9 Ιουλίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα βρεθεί στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, για να μιλήσει με εργαζομένους των Τσιμέντων Χαλκίδας, της ΣEΛMAN, της NEOΣET, της INTEPKEM, του πρώην Τσαούσογλου και άλλων προβληματικών επιχειρήσεων.