Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Πέντε χρόνια χωρίς τον Χρήστο Παλαιολόγο - Η Λιβαδειά τίμησε τη μνήμη του


Ο Δήμος Λεβαδέων κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου διοργάνωσε εκδήλωση μνήμης και τιμής στο Χρήστο Παλαιολόγο, την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 με την τελετή μετονομασίας της οδού Αισχύλου σε οδό Χρήστου Παλαιολόγου, καθώς και την τελετή μετονομασίας του Συνεδριακού Κέντρου Κρύας σε Συνεδριακό Κέντρο «Χρήστος Παλαιολόγος». Η εκδήλωση αυτή είναι η ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης της πόλης της Λιβαδειάς προς τον Χρήστο Παλαιολόγο, της πόλης που αγάπησε και υπηρέτησε με σθένος και αφοσίωση μέχρι το τέλος της ζωής του.

Κατά την τελετή μετονομασίας της οδού Αισχύλου πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεωργίου
orchomenos-press
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-6rFI9gNw48


http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=tTnvFD4ad1o



ενώ θα ακολουθήσει η εκδήλωση μετονομασίας του Συνεδριακού Κέντρου όπου ομιλητές ήταν ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ν. Παπαγγελής, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κ. Ασκούνης καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Α. Κανταρτζής. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης και πλείστα πολιτικά πρόσωπα και αυτοδιοικητικοί, πολίτες της Λιβαδειάς και ασφαλώς η οικογένειά του.

Αιωνία του η Μνήμη.