Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Στις φυλακές της Θήβας η παιδοκτόνος της Πάτρας

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 31χρονη γυναίκα που κατηγορείται για τον φόνο του μόλις 3 μηνών βρέφους της το οποίο έβαλε στην κατάψυξη, προκειμένου να το παρουσιάσει στο σύντροφό της ως θάνατο από παθολογικά αίτια.

Η δικηγόρος που ορίστηκε για την υπεράσπισή της, κυρία Αγγελίκη Παναγιωτοπούλου, δήλωσε ότι θα ζητήσει την ψυχιατρική εξέταση της 31χρονης. Την ώρα που η γυναίκα έβγαινε από το Δικαστήριο την πλησίασε ο άνδρας της και την ρώτησε αν έχει καταλάβει τι έγινε. Τότε εκείνη έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε. Οι αστυνομικοί που την κρατούσαν την σήκωσαν.

Η γυναίκα θα οδηγηθεί στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Θήβας.

Η γυναίκα είχε σκυμμένο το κεφάλι και αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. «Δεν ήθελα να το κάνω» έλεγε με κλάματα στους αστυνομικούς του Τμήματος Χαλανδρίτσας, όταν εκείνοι της έπαιρναν κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα το Σάββατο το πρωί έκοβε ξύλα στο σπίτι της στο Αλεποχώρι Αχαΐας και τότε το τριών μηνών αγοράκι άρχισε να πλαντάζει στο κλάμα. Τότε η 31χρονη που ήταν μόνη μαζί με τα άλλα δύο παιδιά της, χτύπησε το 3 μηνών βρέφος της μέχρι θανάτου.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, άφησε το άψυχο κορμί του παιδιού της στην κατάψυξη! Μάλιστα του έβαλε και make up, για να μην φαίνονται οι μώλωπες.

Τραγική φιγούρα, εκτός από τα παιδιά της, που η ψυχούλα τους έχει στιγματιστεί μια για πάντα, και ο σύντροφός της ο οποίος σε συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου, ισχυρίστηκε πως αν μπορούσε να φέρει το παιδί του πίσω, θα σκότωνε την 31χρονη.

από http://permisospress.blogspot.gr/