Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΠΕΤΑΞΑΝ" ΤΑ...ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΟΛΑ & ΚΟΥΠΑ;?????


Ο Μάριο Κόλα και ο Ιλίρ Κούπα από την στιγμή που εγκατέλειψαν στη Φροσύνη Σουλίου το μηχανάκι που νωρίτερα είχαν κλέψει στη Γλυκή, είναι σαν να άνοιξε η γη και τους κατάπιε...

Ούτε ένα σημάδι, ούτε μία αξιόπιστη πληροφορία για την παραμικρή κίνησή τους.

Ούτε ίχνος των επικίνδυνων κακοποιών δεν έχει εντοπιστεί μετά τις πολυήμερες έρευνες της Αστυνομίας στα χωριά της Ντουσκάρας και την ελληνοαλβανική μεθόριο.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr δύο είναι τα ενδεχόμενα που εξετάζει πλέον η Ελληνική Αστυνομία: Το πρώτο είναι να βρίσκονται σε κάποιο ασφαλές κρησφύγετο περιμένοντας να χαλαρώσουν τα μέτρα και οι έλεγχοι για να κάνουν το επόμενο βήμα.

Προς την κατεύθυνση αυτή εξελίσσεται και σήμερα μεγάλη επιχείρηση από τις δυνάμεις των ΕΚΑΜ και των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας. Επιχείρηση κατά την οποία ελέγχονται στάβλοι, αγροικίες, καλύβια και απομονωμένα σπίτια.

Παράλληλα ελέγχεται κάθε πληροφορία που φτάνει και κάθε μαρτυρία, οι οποίες όμως μέχρι τώρα αποδεικνύεται ότι δεν έχουν καμία βάση.

Το δεύτερο ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι η διαφυγή τους στην Αλβανία. Είτε μέσω στεριάς είτε μέσω θάλασσας. Παρότι δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για κάτι τέτοιο, η αστυνομία στρέφεται πλέον και προς την κατεύθυνση αυτή επιχειρώντας να αντλήσει πληροφορίες από τη γείτονα χώρα.

Αυτό πάντως που είναι σίγουρο, παρά την κούραση που έχει επέλθει και εν μέρει την απογοήτευση, η αστυνομική επιχείρηση θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση. Κι αυτό συμβαίνει από το πρωί με τους συνεχείς ελέγχους που υποστηρίζονται και από το ελικόπτερο.  http://www.makeleio.gr/Share on facebook