Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Σκάνδαλο μεγατόνων εις βάρος του Σαμαρά : Υπό παραίτηση η κυβέρνηση ??

Οι Αμερικανοί έδωσαν το video στον Κασιδιάρη
http://neastereas.blogspot.gr/2014/04/blog-post_1280.html?spref=fb

Οργιάζει η ηλεκτρονική κατασκοπεία και οι υποκλοπές ακόμα και μέσα στο χώρο του ελληνικού κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Kontranews.gr το videoμε τον διάλογο κασιδιάρη – Μπαλτάκου το τράβηξαν και το κυκλοφόρησαν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, όπως κατ’ επανάληψιν έχει γίνει και για τις περιπτώσεις των διαρροών βίντεο και ηχητικών υποκλοπών τηλεφωνικών τηλεπικοινωνιών του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογαν.

Η πηγή είναι η ίδια: Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Στη Βουλή έχει ξεσπάσει σάλος, μετά την καταγγελία βουλευτών της Χρυσής Αυγής ότι υπάρχει βιντεοσκοπημένη συνομιλία του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης και στενού συνεργάτη του Α. Σαμαρά, Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη όπου φαίνεται παρέμβαση της κυβέρνησης στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Η συνομιλία φέρεται να διέρρευσε στο διαδίκτυο λίγα λεπτά πριν την έναρξη ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας των χρυσαυγιτών, με τους βουλευτές της ΧΑ να ζητούν διακοπή της συζήτησης και της ψηφοφορίας.

Μιλώντας στο κοινοβούλιο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης έκανε λόγο για σοβαρό πολιτικό θέμα, εφόσον βέβαια το βίντεο είναι αληθινό.

«Υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο φαίνεται το δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος, να συνομιλεί με τον Κασιδιάρη και να λέει ότι ο Σαμαράς κατσάδιασε τους Υπουργούς Δένδια και Αθανασίου για τη μη προφυλάκιση του εκπροσώπου της Χ.Α., του Νικόλαου Μίχου και του Ηλία Παναγιώταρου. ''Με κοροϊδέψατε, με δουλέψατε. Τι είναι αυτά; Με ξεφτιλίσατε!» είπε ο Πρωθυπουργός» είπε στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Δείτετοβίντεο:

http://www.kontranews.gr/index.php/politiki/item/2353-bouli-baltakos-dialogoi-kasidiaris

Απομαγνητοφωνημένη η φερόμενη συνομιλία όπως κατατέθηκε στα πρακτικά της Βουλής




Το χειρόγραφο του Ηλία Κασισδιάρη προς τις κοινοβουλευτικές ομάδες