Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Έκκληση για τρόφιμα από τον Ερυθρό Σταυρό Λιβαδειάς


Σας είναι γνωστές οι εθελοντικές δραστηριότητες του Ερυθρού Σταυρού (ΕΣΣ) και ιδιαίτερα του Περιφερειακού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς και το μεγάλο κοινωνικό – ανθρωπιστικό έργο που επιτελούμε.
Σε όλες τις δύσκολες στιγμές που γνωρίζουν οι συνάνθρωποί μας, δίνουμε το παρόν προσφέροντας όχι μόνο υλική, αλλά και ψυχολογική και κοινωνική βοήθεια με το έμψυχο δυναμικό μας το οποίο εργάζεται εθελοντικά.

Το έργο μας ως γνωρίζετε γίνεται αθόρυβα και συστηματικά, στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ και στέλνει αισιόδοξα μηνύματα στην Ελληνική κοινωνία και δη στην τοπική Βοιωτική κοινωνία ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, έτοιμοι να προσφέρουν και να συνδράμουν στην ανακούφιση των αδύναμων συνανθρώπων μας.

Σας καλούμε λοιπόν να μας βοηθήσετε προσφέροντας τρόφιμα και να δείξετε για μια ακόμη φορά την κοινωνική σας ευαισθησία, να στηρίξετε την σημαντική δράση του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς , στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή που είναι πραγματικά δεινή.
Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων που θα είστε για μια ακόμη φορά αρωγοί μας.

Για το Δ.Σ
Μετά Τιμής
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ