Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Επίθεση Αποστόλου κατά Μπακογιάννη!


«Έμεινα έκπληκτος με την ανακοίνωση, μία απλή χειραψία μετατράπηκε σε προώθηση των προβλημάτων της Περιφέρειας. Με ποιά θεσμική ιδιότητα και με ποιές συγκεκριμένες τεκμηριώσεις ο κ. Μπακογιάννης συζήτησε θέματα τα οποία εδώ και χρόνια ταλανίζουν την Περιφέρεια αλλά και τη χώρα μας; Στο χρονικό διάστημα της χειραψίας τα συζήτησε όλα αυτά;
Αυτές οι συναντήσεις θυμίζουν εποχές ¨κατόπιν ενεργειών μου¨ που δεν ταιριάζουν στην εποχή μας.
Το νέο στην πολιτική δεν έχει σχέση με την ηλικία αλλά κυρίως με τη νέα λειτουργία. Οφείλει να το καταλάβει αυτό ο κ. Μπακογιάννης.»
«Κρίσιμο θέμα είναι στην πορεία μας προς τις εκλογές να μην επηρεαστει η συνέχιση λειτουργίας του θεσμού της αιρετής μας Περιφέρειας. Όμως αυτό φαίνεται ότι δε συμβαίνει. Ο νόμος ψήφισε το ασυμβίβαστο για τους υπαλλήλους που ασκούν διευθυντικό έργο, δεν προέβλεψε ανάλογα γι αυτούς που ασκούν διοικητική εξουσία κατ΄ ανάθεση, όπως είναι οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες.
Στην Περιφέρεια μας η κατάσταση γίνεται χειρότερη γιατί οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες που είναι υποψήφιοι εκμεταλλεύονται τις θέσεις τους και τα προνόμοια τους (μετακινήσεις-προβολή) για συλλογή ψήφων.
Οφείλουν άμεσα να παραιτηθούν. Αν δεν το κάνουν όπως τους ζήτησε ο εντολοδόχος τους κ. Περγαντάς να τους το επιβάλει ο ίδιος με απόφασή του.»
Χαλκίδα, 13/4/2014