Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

H μαθήτρια Σταματία Τσαμπά θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και φυσικά τη Βοιωτία στην 25η Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας! Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Λεβαδέων


Ο Δήμαρχος Λεβαδέων συγχαίρει την μαθήτρια Σταματία Τσαμπά του 2ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς, η οποία μετά από μια ιδιαιτέρως απαιτητική διαδικασία σε πανελλαδικό επίπεδο κατάφερε να επιλεγεί ανάμεσα στους τέσσερεις μαθητές, που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην 25η Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο 2014, στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στην ίδια, που με επιμονή και σκληρή εργασία κατάφερε να πετύχει και να διακριθεί σε πανελλαδικό επίπεδο για τις γνώσεις και την αγάπη της στη βιολογία, όσο και στους εκπαιδευτικούς του 2ου Γενικού Λυκείου, οι οποίοι της μετέδωσαν τις γνώσεις τους και την στήριξαν στην προσπάθεια της.

Η Σταματία Τσαμπά με τη διάκρισή της μας χαροποίησε ιδιαίτερα και μας γέμισε υπερηφάνεια, καθώς μια δική μας μαθήτρια πέτυχε μια τόσο πολύ υψηλή επίδοση σε πανελλαδικό επίπεδο και η διαμέσου αυτής η Λιβαδειά θα εκπροσωπηθεί σε διεθνές επίπεδο.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη συμμετοχή της στη Διεθνή Ολυμπιάδα και καλή σταδιοδρομία σε ότι επιλέξει να κάνει στη ζωή της.