Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Θήβα:Ήθελε να "πρασινίσει"την ταράτσα" του και συνελήφθη


Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, σε περιοχή της Αττικής, κατασχέθηκαν -232- γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -1,80- μέτρων

Συνελήφθη, χθες (11-07-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, ένας 49χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 49χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) αυτοσχέδια τσιγάρα, τα οποία περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, αναμεμειγμένη με καπνό, συνολικού μεικτού βάρους (2,2) γραμμαρίων.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε ακολούθως στην οικία του 49χρονου, σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (232) γραμμαρίων και
ένα δενδρύλλιο κάνναβης, σε ανάπτυξη μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους (1,80) μέτρων, το οποίο ο 49χρονος καλλιεργούσε μέσα σε ζαρντινιέρα, στην ταράτσα της οικίας του.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ