Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Καρδιοχειρουργός του Ευαγγελισμού εκβίαζε ασθενείς για να τους χειρουργήσει!

 EVIAZOOM

Εκβίασε ασθενή σε κρίσιμη κατάσταση απειλώντας τον ότι θα του δώσει εξιτήριο αν δεν του δώσει φακελάκι 1.500 ευρώ - Το συνέλαβαν χθες μέσα στο νοσοκομείο με την προκαταβολή στο χέρι.
Χειροπέδες έξω από το χειρουργείο έβαλαν οι άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων σε γιατρό που ήταν τόσο αδίστακτος που εκβίαζε μέχρι την τελευταία στιγμή τον ασθενή του για να τον χειρουργήσει.
Ο γιατρός καρδιοχειρουργός, Διευθυντής Τμήματος Κλινικής Νοσοκομείου της Αθήνας κατηγορείται για κακουργηματική δωροληψία και απόπειρα εκβίασης.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, ο ίδιος γιατρός είχε ζητήσει 1800 ευρώ από άλλον ασθενή τον Μάϊο. Όμως, η διερεύνηση της υπόθεση δεν είχε προχωρήσει αφού ο ασθενής δεν δέχθηκε να στηθεί επιχείρηση με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Όμως, χθες ο 59χρονος γιατρός, Διευθυντής Τμήματος Κλινικής Νοσοκομείου της Αθήνας, μετά από καταγγελία άλλου ασθενή, ο οποίος είχε εισαχθεί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, πιάστηκε με το φακελάκι στο χέρι και μάλιστα λίγο πριν τον χειρουργήσει!

Ο ασθενής, νοσηλεύτηκε στην Εντατική Μονάδα και στη συνέχεια στην Καρδιολογική Κλινική, όπου διαγνώστηκε από τους θεράποντες ιατρούς η ανάγκη να χειρουργηθεί άμεσα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ιατρός απαίτησε παράνομα και εκβιαστικά, αρχικά το χρηματικό ποσό των 1.500)ευρώ, το οποίο διαμορφώθηκε τελικά στο ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς «by pass».
Ο γιατρός ήταν τόσο αδίστακτος που για να πείσει τον ασθενή να του δώσει τα λεφτά, του είπε ότι θα τουδώσει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ότι θα γίνει αργότερα η επέμβαση παρόλο που σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις, ήταν επιβεβλημένη η συνέχιση της νοσηλείας και η κατάστασή του ήταν κρίσιμη!

Την Τρίτη, ο γιατρός, σε νεότερη συνάντησή του με τον ασθενή, του ζήτησε μπροστάντζα τα 500 ευρώ. Έτσι, χθες συγγενής του ασθενή του έδωσε λίγο πριν το χειρουργείο το 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Την όλη σκηνή παρακολουθούσαν μέσα στο νοσοκομείο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και τον έπιασαν με το φακελάκι στο χέρι!