Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: Επιστρέφουν σιγά - σιγά οι εκδρομείς


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων κατά την προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος,στο λιμάνι του Πειραιά κατά τη χθεσινή ημέρακατέφθασαν 35.856 επιβάτες, στο λιμάνι της Ραφήνας 7.565 επιβάτες και στο λιμάνι του Λαυρίου 6.303 επιβάτες.

Στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου - Πατρών από το πρωί η ροή των οχημάτων εξελίσσεται ομαλά και η κίνηση, σύμφωνα με τα στοιχεία της αρμόδιας εταιρείας, βρίσκεται στα περσινά επίπεδα. Παρόμοια είναι η εικόνα και στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας με τη ροή των οχημάτων να είναι ομαλή.

Στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που ισχύουν από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ, αφορούν σε αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού, έως τη διασταύρωση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα και τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας- Στομίου με κατεύθυνση την Αθήνα, θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.

Εξάλλου, τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας- Στομίου με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στη ΝΕΟ Αθηνών- Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ