Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ορκίζονται στη Βοιωτία οι νέοι Δήμαρχοι και τα Δημοτικά Συμβούλια

Την Παρασκευή 22 Αυγούστου ξεκινούν στη Βοιωτία από τον δήμο Ορχομενού οι ορκωμοσίες των νέων Δημάρχων και Δημοτικών Συμβουλίων

Στον Ορχομενό η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κατάστημα στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στις 12 το μεσημέρι, ενώ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του εκλεγμένου Δημάρχου Ορχομενού Λουκά Υπερήφανου στη τελετή θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος.

Στη συνέχεια στις 24 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στη Θήβα Συνεδριακό Κέντρο στις 12 το μεσημέρι η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Σπύρου Νικολάου, των Δημοτικών Συμβούλων και των Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

Στο δήμο Λεβαδέων η ορκωμοσία της νέας Δημάρχου Γιώτας Πούλου, των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων θα πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.

Στο δήμο Αλιάρτου – Θεσπιών η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Γιώργου Ντασιώτη και του νέων Συμβούλων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29η Αυγούστου στις 7:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Αλίαρτο. Την Ορκωμοσία θα τελέσει o Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος, παρουσία του Ιερού Κλήρου και των Αρχών.

Ακολουθεί το Σάββατο 30 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στο δήμο Τανάγρας η ορκωμοσία του δημάρχου Βασίλη Περγάλια των Δημοτικών Συμβούλων και των Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

Τέλος την Κυριακή 31 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στον δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Γιάννη Γεωργακού και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων σε δημόσια συνεδρίαση, στην αίθουσα του Δ.Σ. ενώ στην τελετή έχουν κληθεί να παραστούν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος.
http://www.viotiki-ora.gr
Γ.ΜΠΑΡ.