Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Απάντηση στην ερώτηση του κ.Σκούμα «Ποιος κυβερνά αυτόν τον δήμο ; »

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Κύριε Σκούμα , λάβατε στις 4 Αυγούστου την απάντηση της εταιρίας μας , γιατί ακριβώς στην καθ’ όλα νόμιμη επενδυτική της πρωτοβουλία σπεύσατε να αναφερθείτε με συκοφαντική και δυσφημιστική διάθεση. Έχοντας , λοιπόν , χρέος να υπερασπιστούμε την αλήθεια πράξαμε το αυτονόητο. Προφανώς επειδή τα στέρεα επιχειρήματα μας αναδείχτηκαν ισχυρότερα των δικών σας ψευδών κατασκευών , επιλέγετε τώρα να ονομάσετε την υπεράσπιση της αλήθειας και των νομίμων διαδικασιών υβριστική επίθεση. Άραγε ποιος είναι ο πραγματικός υβριστής ; Αυτός που υπερασπίζεται την αλήθεια ή αυτός που για χάρη προσωπικών πολιτικών επιδιώξεων επενδύει στο ψεύδος;
Επιπλέον , σχετικά με την προσβλητική αναφορά σας πως η εταιρία μας λειτουργεί ως πολιτικός εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου ασφαλώς μπορεί να ερμηνευθεί ως μια απόπειρα διαφυγής από την ουσία του θέματος και ως μία παραδοχή ήττας.
Τέλος , όσο για το δακρύβρεχτο « Ποιος κυβερνά αυτόν τον δήμο ; » σας υπενθυμίζουμε πως την ηχηρή του απάντηση σας την έδωσε ο θηβαϊκός λαός στις 25 Μαΐου.

Θηβαϊκός Άνεμος

Θανάσης Σκούμας:ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;??