Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Μία προσωπική ιστορία:Μπράβο στο νοσοκομείο της Θήβας και σε έναν αξιόλογο χειρούργο του

 Γράφτηκε από τον/την anna
http://e-sterea.gr/


Σας παραθέτουμε μία ιστορία την οποία όποιος την διαβάσει θα καταλάβει την πραγματική αξία του νοσοκομείου της Θήβας και των ανθρώπων που προσπαθούν να το κρατήσουν ζωντανό.

Φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι από Θήβα, παθαίνει ξαφνικά στη Θεσσαλονίκη σκωληκοειδίτιδα. Μεταφέρεται σε ενα μεγάλο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης το οποίο φημίζεται για τους γιατρούς του, το οποίο και εφημέρευε.

Η κοπέλα κάνει εισαγωγή με πόνους στην κοιλιά. Γίνεται διάγνωση για σκωληκοειδίτιδα. Να τονίσουμε εδώ ότι το νοσοκομείο "πνιγόταν" από κόσμο. Οπότε θεώρησαν καλό να την κρατήσουν με ορούς να καλυτερέψει ο πόνος . Να τρενάρουν με λίγα λόγια το χειρουργείο!

Η παθούσα 3 μέρες νηστική με την προϋπόθεση να εγχειρηστεί. Προφανώς δεν προλάβαιναν και αποφάσισαν την 3 ημέρα μιας και δεν ΦΑΙΝΟΤΑΝ οξεία η περίπτωση της, να την βγάλουν και να της πουν να πάει στη Θήβα για ξεκούραση, λέγοντας ότι δεν έχει τίποτα και είναι μιά χαρά.

Η κοπέλα έκανε ταξίδι 5 ωρών και φτάνοντας στη Θήβα, συνέχισε να πονάει οπότε με συμβουλές φίλων της είπε να πάει στο νοσοκομείο της Θήβας για μία δεύτερη διάγνωση.

Πηγαίνοντας στα επείγοντα , για καλή της τύχη την εξέτασε ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ στη Θήβα ο κ.Αραμπατσάκος και μόλις την έπιασε στην κοιλιακή χώρα της είπε ότι επείγει να εγχειριστεί διότι "έχει θέμα με την σκωληκοειδίτιδα της"

Όντως, σε χρόνο ρεκόρ την έβαλε στο νοσοκομείο της Θήβας και την εγχείρησε το επόμενο πρωί .

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Αξιόλογος άνθρωπος και χειρούργος ο κ.Αραμπατσάκος ο οποίος έκανε ευσυνείδητα αυτό που έπρεπε και οι γονείς της κοπέλας τον ευχαριστούν μέσα από αυτή την ιστορία και μέσα από το esterea.

Γλύτωσε την κοπέλα από τα χειρότερα διότι η σκωληκοειδίτιδα είχε ήδη προχωρήσει και η παθούσα θα είχε περιπέτειες εάν δεν γινόταν άμεσα η εγχείρηση.

Οτι λάμπει δεν είναι χρυσός.... το νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη απλά την ξεφορτώθηκε το οποίο κατά τα άλλα έχει πολύ καλή φήμη. Όσο για τις νοσηλεύτριες δεν ακούσαμε και τα καλύτερα λόγια.

Το νοσοκομείο της Θήβας διαμάντι!! Πρέπει να το κρατήσουμε ανοιχτό. Έχει γιατρούς οι οποίοι κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κλείσει το νοσοκομείο και δουλεύουν υπερωρίες χωρίς να πληρώνονται εξτρα. Το προσωπικού του νοσοκομείου ήταν άψογο με το χαμόγελο στα χείλη!

Και κάποιοι θέλουν να το κλείσουν διότι δεν στέλνουν τα απαραίτητα εφόδια και αρκετό προσωπικό ώστε να αξιοποιηθεί το νοσοκομείο μας. Το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα επαρχειακά νοσοκομεία με τους καλύτερους γιατρούς

Όλοι μας πρέπει να ξεσηκωθούμε και να μην επαναπαυόμαστε και να συμμετέχουμε και να βοηθήσουμε με την επανάστασή μας τον αγώνα του δήμου της Θήβας να το κρατήσει ζωντανό.

Ένα μεγάλο μπράβο και πάλι στους γιατρούς μας και ιδιαίτερα στον κ.Αραμπατσάκο ένα μεγάλο ευχαριστώ.