Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Ηλίας Μπλάνας:Ένας Νέος με Πείσμα


Αναφερόμαστε σήμερα στον 25χρονο Βοιωτό αθλητή-γυμναστή Ηλία Μπλάνα, ο οποίος αν και έχει υποφέρει έως τώρα από δύο σοβαρές εγχειρίσεις στην ωμική ζώνη, καθώς επίσης και τον βραχνά της Ελκώδους Κολίτιδας, -μιας χρόνιας νόσου- βαδίζει σε έναν δρόμο επιτυχίας με σύνεση και εργατικότητα.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του Επιθετικού Χαφ και διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση.
Έχει φορέσει τις φανέλες του Απόλλωνα Αθηνών ( παν-παιδικό, παιδικό, εφηβικό, ερασιτεχνικό και Δ’ Εθνική) , του Αγίου Θωμά (Δ’ Εθνική), της Αν.Σχηματαρίου (Α’ τοπικό) και για τρίτο χρόνο του Γ.Α.Ο Αρματηλάτη, με τον οποίο επιθυμεί ένα Πρωτάθλημα. Επίσης έχει συμμετάσχει στο Διεθνές τουρνουά MILK CUP της Β.Ιρλανδίας( Απόλλων Αθ.) ,ενώ έχει βραβευθεί ως τέταρτος στην Ελλάδα με τους Επίλεκτους Βοιωτίας.
Ως προπονητής, παρά το νεαρό της ηλικίας, έχει βραβευθεί ως Δευτεραθλητής Αθήνας( Ορφέας Κ.Πατησίων) στο 7ο τουρνουά του κ.Παχατουρίδη, ως Πρωταθλητής Αθήνας(Ορφέας Κ.Πατησίων) στο 8ο τουρνουά του κ. Παχατουρίδη, τέσσερις Πρώτες θέσεις στο τουρνουά του Ο.Ν.Α επί κ. Κικίλια (Ορφέας Κ.Πατησίων), συμμετοχή στη Δεύτερη θέση Αθήνας με το 20οΓυμνάσιο Πατησίων. Δύο έτη τώρα ηγείται της Ακαδημίας του Αρματηλάτη με πείσμα και πάθος.
Το Permissospress απευθύνθηκε σε τρεις προπονητές και στον Πρόεδρο του Αρματηλάτη να μας πουν την αποψή τους για τον Ηλία Μπλάνα,οι οποίοι μας απάντησαν:

Διαβάστε περισσότερα »