Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ η πρώην περιφερειάρχης Στερεάς Κατερίνα Διαμαντοπούλου


Την παραίτησή της από μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από μέλος του κόμματος, ανακοίνωσε με επιστολή της στον Βαγγέλη Βενιζέλο, η Κατερίνα Διαμαντοπούλου.

Έχοντας πάψει να εκφράζεται από το σημερινό ΠΑΣΟΚ, με την επιστολή της ευχαριστεί όσους την στήριξαν, αλλά δεδομένου ότι «ούτε εκείνοι, ούτε και εγώ έχουμε πλέον πίστη στο σημερινό χώρο του ΠΑΣΟΚ», όπως λέει, χαρακτηρίζει «κενή νοήματος» την συμμετοχή της στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή.

Εκφράζει τη λύπη της για το ότι παρά τις θυσίες των πολιτών, το πολιτικό σύστημα συνεχίζει να δρα με τον ίδιο παλιό τρόπο, με το ΠΑΣΟΚ να πρωτοστατεί, ενώ αποδίδει «πολιτικό κυνισμό» στην ηγετική ομάδα του κόμματος.

Καταλήγοντας, η κ. Διαμαντοπούλου εκφράζει το σεβασμό της στην ιστορική προσφορά του ΠΑΣΟΚ, όμως δηλώνει πεπεισμένη ότι «το κόμμα έχει πάψει να αποτελεί μήτρα παραγωγής γόνιμης πολιτικής, παρά τις προσπάθειες ορισμένων φιλότιμων συντρόφων».

Διατυπώνοντας την αντίρρησή της με το πέρασμα στη Δημοκρατική Παράταξη, σημειώνει τέλος ότι «η μεταμόρφωση-μετονομασία του (σ.σ. του ΠΑΣΟΚ) σε Δημοκρατική Παράταξη δεν λύνει κανένα πρόβλημα εκτός - ίσως- από εκείνο της διατήρησης της εξουσίας»

Πηγή:in.gr